Otkrijte snagu G serije

Dell serija G laptopa dizajnirana je za specifične zahtjeve gamera, koji uz gaming svoj laptop koriste i za ostale svakodnevne aktivnosti. Posjeduju snažni procesor i grafiku, a uz učinkovitu tehnologiju hlađenja odgovaraju zahtjevima gamera i to u prihvatljivim cjenovnim kategorijama. Uz NVIDIA® GeForce grafiku i do 8 GB GDDR6 video memoriju, igranje na Dell laptopu G serije je vrhunsko iskustvo. Najnoviji Intelovi procesori tu su za vas bez obzira da li igrate, dizajnirate ili radite na zahtjevnim projektima.

Bolje gaming iskustvo: inovativni softver posebno je dizajniran za poboljšanje vašeg doživljaja igre, precizno podešavanje svih postavki igara i sistema, te rješavanje problema.

Upravljajte sistemom: Sada imate kontrolu nad vašim hardverskim i softverskim okruženjima. Ne samo da možete prilagoditi hardver za svaku igru koju igrate, već možete personalizirati prostor i postavke tako da vaš softver radi tačno onako kako želite, bez ometanja vaše igre ili drugih aktivnosti.

Pristupite jedinstvenom profilu igre: Jednostavno sučelje povezuje vase različite postavke sistema sa bibliotekom igara, što olakšava pristup informacijama o igrama. Na jednostavan način pristupite vašim igrama uz mogućnost preciznog podešavanja postavki za svaku od njih. Stvorite jedinstveni profil igre i on će ostati onako kako želite, bez obzira na to gdje ga pokrenuli.

U skladu sa različitim zahtjevima i potrebama, birajte između G3, G5 ili G7 modela.

 

 

Za registrovane ASBIS partnere pripremili smo specijalnu promociju G serije. Provjerite akcijske cijene i poklon uz kupovinu G serije Dell laptopa na ASBIS e-shopu.