AENO predstavlja novu Premium Eco Pametnu Led grijalicu

AENO mijenja koncept udobnosti i korisničkog dizajna u grijanju domova lansiranjem najnovijeg modela: AENO Premium LED Eco Pametna grijalica

AENO, vodeći brend u oblasti kućnih aparata, proširio je svoju liniju proizvoda pametnom opremom za grijanje lansiranjem svog najnovijeg modela: AENO Premium Eco Pametna LED grijalica. Ovaj revolucionarni dodatak AENO porodici grijalica, uključujući ovogodišnjeg dvostrukog dobitnika nagrade Red Dot Award 2023 – AENO Premium Eco Pametna grijalica. 

AENO Premium Eco Pametna LED grijalica ima novi digitalni LED ekran i 4 dugmeta. Vi ste pitali – mi smo slušali. Ekran za temperaturu (trenutna i postavljena po vašem izboru), dugme za PAMETNI režim (za uključivanje stalnog grijanja ili postavljanje temperature u prostoriji) za efikasno i ekonomično grijanje, dugmad za višu i nižu temperaturu i naravno, čuveno dugme od aluminija za napajanje. Jasnoća LED ekrana se može prilagoditi. Prilagodite svjetlinu LED ekrana i dugmadi za noćni režim i udoban san. Automatsko isključivanje dugmadi i ekrana moguće je putem aktivacije putem aplikacije (uvijek uključeno je po defaultu).

Dostavljajući najsavremeniju tehnologiju i kvalitet na evropskom vrhunskom nivou, AENO je konstantno bio na čelu industrije kućnih aparata. Lansiranje AENO Premium Eco Pametne LED grijalice označava uzbudljivu prekretnicu za brend kako proširuje svoju kategoriju proizvoda kako bi zadovoljio rastuće potrebe potrošača širom svijeta / i u Bosni i Hercegovini. Ovi proizvodi su najsavremenije grijalice koji kombinuju energetski efikasno grijanje sa naprednim funkcijama povezivanja.

Korisnički prijateljski dizajn za vaše najbolje iskustvo i udobnost

Dizajnirani s savršenim spojem stila i funkcionalnosti, AENO Premium Eco Pametna LED grijalica se ponosi nizom pametnih funkcija koje će transformisati način razmišljanja o grijanju. Opremljeni naprednim senzorima (senzor padanja, termostat u kablu, kontrola temperature panela) i najmodernijom tehnologijom, ove grijalice se lako prilagođavaju vašim preferencama, osiguravajući optimalnu udobnost u svakom trenutku.

Digitalni ekran i upravljačka jedinica sa LED pozadinskim osvjetljenjem i dugmadima su dizajnirani tako da ih možete lako pronaći dodirujući čak i u mraku. AENO se brine da ne morate tražiti dugme za napajanje na poleđini – samo pružite ruke i dugmad će sami pasti u vaše prste. Sve je izuzetno jednostavno za vas i vaše roditelje!

Savršen spoj sa svakim enterijerom

Elegantan ultra-tanak dizajn (samo 11mm), premium materijali (anodizirani aluminij) i stilski LED ekran čine ovu grijalicu poželjnim objektom.

AENO Premium Eco Pametna LED grijalica je dostupna u tri opcije boja: Glossy White, Pearl Black i Noble Grey (NOVO), tako da možete izabrati savršeni spoj sa vašim enterijerom.

Moderan dizajn sa ultra-tanakim panelom od kaljenog stakla savršeno se uklapa u svaki enterijer ili postaje glavna atrakcija i fokus za oči ili se neprimjetno skriva unutar njega. Korisnik ga može instalirati na način koji mu odgovar: na podu ili na zidu.

Izaberite način kontrole

Korisnik može odabrati način kontrole svog uređaja prema svojim željama i trenutnoj pogodnosti: daljinski putem mobilne aplikacije, putem glasovnih asistenata ili korištenjem digitalnog ekrana i dugmadi za podešavanje.

Opremljen Wi-Fi povezivanjem, uređaj se lako može kontrolisati putem mobilne aplikacije, što vam omogućava praćenje potrošnje energije, postavljanje rasporeda i podešavanje temperature u realnom vremenu. Kreirajte raspored grijanja u kući i unaprijed postavite udobnu temperaturu putem aplikacije dok radite u kancelariji.

Kontrolišite uređaj glasom kada ste kod kuće (pomoću Google Home ili Amazon Alexa) ili jednostavno postavite željeni režim pomoću elegantnog i ugodnog dugmeta koje možete dodirnuti ako vam telefon nije pri ruci. Dugme za podešavanje i digitalni prikaz omogućavaju vašim voljenima da koriste grijalicu čak i ako korisnik aplikacije nije prisutan. Ovo može biti posebno važno ako želite brinuti o starijim članovima vaše porodice.

Bilo da je u pitanju kontrolisanje temperature putem glasovnih naredbi ili podešavanje postavki daljinski putem aplikacije na pametnom telefonu, AENO se pobrinuo da uvijek imate kontrolu, bez obzira gdje se nalazite.

Prilagođeni i pametni način za uštedu energije

Jedna od istaknutih karakteristika AENO pametnih grijalica je njihova sposobnost za PAMETNI način rada kada je potrebno održavati konfigurabilnu udobnu temperaturu bez gubitka električne energije u zrak. Zaboravite na hladna jutra i pozdravite toplu i ugodnu kuću svaki put kad zakoračite kroz vrata.

Svi modeli AENO grijalica su efikasniji od drugih vrsta grijalica i metoda grijanja (konvekcioni grijači, klima uređaji, podno grijanje, centralno grijanje).

Brzo i efikasno koristi cijelu snagu od 700+ vati bez rasipanja toplote i novca. Temperatura panela može se promijeniti putem aplikacije od 120 stepeni Celzijusa do 60 stepeni Celzijusa, mijenjajući opseg temperature od 700W+ do 150W+.

Dvostruko je efikasniji od klasičnih grijalica. Nakon što se soba zagrije na postavljenu temperaturu, grijalica se automatski isključuje, ne trošeći električnu energiju, ali održavajući temperaturu u sobi (u SMART režimu). Održavanje temperature u sobi uvijek je jeftinije. Možete štedjeti energiju i novac i ostati topli tokom cijele sezone grijanja.

Sigurnost i zaštita

Sigurnost je glavni prioritet za AENO, a AENO Premium LED Eco Pametna grijalica nije izuzetak. Ugrađene sigurnosne karakteristike kao što su dječija zaštita, zaštita od pregrijavanja i senzor za prevrtanje/pad (grijalica se isključuje ako padne, alarm se aktivira ako grijalica padne i obavještenje se šalje putem aplikacije) pružaju mir, omogućavajući vam da uživate u toplini bez brige o nesrećama.

Zdravo grijanje za vaše blagostanje

AENO grijalice ne isušuju zrak i ne troše kiseonik – nisu klima uređaji. To je izuzetno važno za vaše zdravlje. Grijalice ne pušu zrak – tako da nema prašine ni polena koji se šire po prostoru, što ga čini odličnim uređajem za ljude koji imaju alergije. Tih, bez mirisa i bez prašine AENO Premium LED Eco Pametna grijalica pravo je rješenje za porodice s djecom i kućnim ljubimcima.

"AENO se oduvijek zalaže za unapređenje života naših kupaca putem inovativnih rješenja za grijanje u domu", rekao je Menadžer za razvoj poslovanja za grijalice, Andrei Kazennau. "Lansiranjem naših pametnih grijalica, podižemo udobnost i praktičnost na potpuno novu razinu. Vjerujemo da naši kupci zaslužuju samo najbolje, i ponosni smo što to dostavljamo ovom izvanrednom linijom proizvoda. Modeli naših grijalica su remek-djela dizajna proizvoda, što je potvrđeno za prvu generaciju AENO Premium Eco pametnih modela grijalica nagradom Red Dot Awards. Nadamo se da će novi model biti jednako uspješan i dopuniti ovu kategoriju proizvoda proširujući izbor za kupce. Surađujemo s trgovcima, arhitektonskim i dizajnerskim studijima, tako da smo otvoreni za diskusije o potencijalnim suradnjama!"

AENO pametne grijalice će biti dostupne za kupovinu u Bosni i Hercegovini počevši od oktobra kod partnerskih trgovaca i online platformi:

plus.ba (https://plus.ba/bs/search?q=aeno&category_id=155&manufacturer_id=&tag_id=)

eKupi.ba (https://www.ekupi.ba/bs/Ku%C4%87anski-aparati/Grijanje-i-hla%C4%91enje/Kamini%2C-pe%C4%87i-i-grijanje/Elektri%C4%8Dne-grijalice/c/11916?q=%3Arelevance%3Abrand%3AAeno&text=#)

itshop.ba (https://itshop.ba/?s=agh00&post_type=product&dgwt_wcas=1)

abschop.ba (https://www.abcshop.ba/?s=aeno&post_type=product)

imtec.ba (https://imtec.ba/1263-radijatori-i-konvektori?brand=aeno)

Početak prodaje je savršeno vrijeme za nadogradnju vašeg sistema grijanja u domu kako biste imali toplu i udobnu zimu!

O AENO i AENO Premium Eco LED Pametnim grijalicama

AENO je mlada i dinamična marka pametnih kućanskih aparata, kreirana od strane internacionalnog tima visoko kvalificiranih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i teži konstantnom unapređenju funkcionalnosti proizvoda i širenju mogućnosti. Da bi povećali vrijednost i kvalitetu, optimizirali logističke rute dostave za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju premium eco pametnih grijalica nalazi se u Europi, u Poljskoj. AENO je dio portfolija brandova ASBIS Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u regiji EMEA, za distribuciju.