Dell Technologies je otkrio svoj najnoviji Alienware gaming monitor

Dell Alienware monitori dobitnici nagrade CES 2024 Innovation Award Honorees

Program CES Innovation Awards je godišnje takmičenje koje priznaje izuzetan dizajn i inženjering u proizvodima potrošačke tehnologije. Program prepoznaje dobitnike u mnogim kategorijama proizvoda potrošačke tehnologije i razlikuje najbolje ocijenjene.

Ove godine na CES 2024, Dell Technologies je predstavio dva nova svjetska gaming monitora: Alienware 27 360Hz QD-OLED i Alienware 32 4K QD-OLED napredni gaming ekrani, koji se ističu usred snažne konkurencije, zaslužujući priznanje zbog svojih revolucionarnih karakteristika, izuzetne performanse i uzbudljivog iskustva igranja. Dell Technologies Alienware Gaming Monitori se ponose impresivnim nizom značajki dizajniranih da zadovolje zahtjeve modernih igrača. Od zadivljujuće vizualne jasnoće i ultra-glatke igre do prilagodljivih svjetlosnih efekata i ergonomskih dizajna, ovi monitori ponovno definiraju standarde za uzbudljivo igranje.

Gaming monitor Alienware 32 4K QD-OLED, AW3225QF, prvi je na svijetu s 4K QD-OLED tehnologijom i prvi na svijetu s Dolby Vision HDR podrškom. Ističe se vrhunskom vizualnom vjernošću kroz napredni zakrivljeni QD-OLED ekran s beskonačnim kontrastom i vrhunskom svjetlinom od 1000 nita pri vrhu. Istovremeno, pruža nevjerojatnu brzinu s osvježavanjem od 240Hz i odzivom od 0,1 ms GtG.

 

Gaming monitor Alienware 27 360Hz QD-OLED, AW2725DF, najbrži je QD-OLED gaming monitor na svijetu, s iznimnim 27" QHD ekranom i postavljanjem novog standarda s osvježavanjem od 360Hz na naprednom QD-OLED panelu s beskonačnim omjerom kontrasta i VESA Display HDR 400 True Black certifikatom.

ASBIS, ovlašteni distributer Dell Technologies proizvoda, nudi široki portfelj Alienware Gaming monitora. Saznajte više i konsultujte se s ASBIS stručnjacima ovdje.