Prestigio Solutions

Godišnjica Prestigio Solutions: 10 godina inovacija u poslovnim procesima i obrazovanju

Put Prestigio Solutions započeo je 2013. godine pod brendom Prestigio sa interaktivnim panelom Multiboard. Danas se Prestigio Solutions etablirao kao vodeći nezavisni brend i registrovani zaštitni znak, pružajući vrhunska audio-vizuelna rešenja u 30 zemalja širom EMEA za klijente u B2B, B2G i B2E segmentima. 

Tokom 10 godina, eksponencijalni rast rezultirao je brojnim dostignućima. Prestigio Solutions je napravio napredak u bežičnoj tehnologiji. Windows računari sada podržavaju WiFi i 3G/LTE sa SIM karticama. Rješenja kompanije postala su od neprocjenjive vrijednosti za društveno bitne institucije kao što su škole, univerziteti i vladine agencije. Takođe je formirala sve veću zajednicu među preduzećima. Prestigio Solutions je savladao bežično emitovanje (do 4 uređaja) sa bilo kog računara, laptopa ili mobilnog uređaja u sekundi i istovremeno.

Prestigio Solutions trenutno nudi 5 kategorija proizvoda, uključujući Multiboard (interaktivne ploče), interaktivnu digitalnu signalizaciju, sisteme za video konferencije, softver za poslovanje, obrazovanje i maloprodaju, kao i čitav niz dodataka kao što su tableti, monitori, interaktivni paneli, LCD i LED video zidovi. Sedište kompanije je na Kipru, sa najsavremenijom proizvodnjom, dizajnom i tehničkim kapacitetima u Evropi i Kini. 

Kvalitet je najvažniji u Prestigio Solutions. Opsežan portfolio sastoji se od proizvoda koji zadovoljavaju najviše industrijske standarde. Potvrđuju ga različiti sertifikati, uključujući ISO 9001 i ISO 14001, CE, RoHS, energetsku efikasnost i mnoge druge. 

Kompanija se uključuje u strateško partnerstvo sa liderima u industriji kako bi proizvela inovativna i efikasna IT rešenja za tržište. Prestigio Solutions je uspješno razvio i predstavio izuzetne proizvode u kategorijama videokonferencijskih sistema i softvera, čime je zaslužio povjerenje i lojalnost partnera i kupaca.

Prestigio Solutions je pokazao decenijsku posvećenost inovacijama, optimizaciji poslovnih procedura i podršci obrazovanju. Kompanija je odlučna da nastavi poticati napredak i razvijati najsavremenija rješenja za budućnost poslovanja i obrazovanja.

Za više informacija o brendu, posjetite https://prestigio-solutions.com/