U toku trajanja In HoReCa sajma

ASBIS predstavio Prestigio digitalni stol na In HoReCa sajmu

Ukoliko tražite upadljivo i efektno rješenje za predstavljanje vaše kompanije na poslovnim sastancima, sajmovima ili poslovnim konferencijama, brend Prestigio ima rješenje za vas. ASBIS na tržište Bosne i Hercegovine dovodi Prestigio digitalni pametni stol.

Riječ je o digitalnom rješenju koje nudi interaktivnu komunikaciju sa kupcima i klijentima i jednostavno je za upotrebu. LCD ekran visokih performansi, multisensorna i vodonepropusna površina, te izdržljivo aluminijsko kućište omogućavaju korištenje uređaja u različitim poslovnim oblastima, na javnim mjestima, u hotelima, restoranima, bez straha od oštećenja. Prestigio digitalni stol ima i multi-touch sensore, sa 10 tački dodira, te gotovo rješenje sa Prestigio softverom za distribuciju sadržaja i daljinsko upravljanje. Digitalni stol može pružiti informacije klijentima o proizvodu i usluzi kompanije, rezultatima poslovanja kompanije ili projekta, a može se koristiti i u edukacijske svrhe.

Prema istraživanja o rezultatima upotrebe digital signage rješenja u različitim kampanjama, potvrđeno je povećanje prepoznatljivosti brenda od čak 48 posto. Pored Prestigio digitalnog stola, tržištu nudimo i druga digitalna Prestigio rješenja, kao što su IDS LED transparentni posteri, IDS transparenti video zid, te toteme i displeje. ASBIS kao ovlašteni distributer i servis za Bosnu i Hercegovinu nudi garanciju na sve Prestigio proizvode u trajanju do 12 mjeseci, sa mogućnošću produženja garancije na određene modele.

 

Za dodatne informacije, prezentaciju i ponudu Prestigio Digital Signage rješenja, kontaktirajte nas:

Amer SEJKANOVIĆ
Product Line Sales Manager
Phone: +387 33 770 228 
E-mail: amer.sejkanovic@asbis.ba