Intel Select Solutions predstavljaju rješenja za radno opterećene sisteme koji pojednostavljuju i ubrzavaju procese odabira i ugradnje hardvera i softvera potrebnog za današnje kompleksne mreže i aplikacije.

Intel stavlja u prodaju uCPE Intel univerzalna rješenja potrebna za mrežnu transformaciju

Šta je novo: U skladu sa sve zahtjevnijim mrežnim rješenjima i uslugama, a sa ciljem lakšeg odgovorima novim trendovima, Intel i njegovi partneri puštaju u prodaju novi Intel® Select Solution for universal customer premises equipment (uCPE).

"Početkom prodaje univerzalnih rješenja oslobađamo moć transformacije mreže s referentnim dizajnom spremnim za izgradnju Intelovih hardverskih uCPE rješenja koja će biti isporučena od strane naših partnera. S novim Intel Select rješenjem za uCPE, davatelji usluga mogu znatno ubrzati podršku novih usluga, pojednostaviti upravljanje i značajno smanjiti operativne troškove, dok korisnici postižu veću fleksibilnost, uz mogućnost smanjenja operativnih troškova", izjavio je Dan Rodriguez, potpredsjednik i generalni direktor Sektora komunikacijske infrastrukture u Intelovoj grupi podatkovnih centara.

Kako radi: Predstavljajući uCPE rješenja kao važnog čimbenika danas na Big Communication Event (BCE) eventu u Austinu, Texas, Rodriguez je izjavio da Intel Select Solutions rješenja za uCPE po,aže korisnicima u procesu transformacije fiksnih funkcija infrastrukturnih tehnologija u efikasne i napredne infrastrukture temeljene na Intel arhitekturnom rješenju koje koristi višestruke mrežne usluge u virtualnom i tradicionalnom modelu ugradnje. Takva uCPE rješenja konsolidiraju višestruka fiksna rješenja na jednu platformu, pružajući korisnicima mogućnost rada u virtualnim mrežama. To štedi i vrijeme i novac s obzirom na to da na potrebne usluge koju se treba pružiti od strane dobavljača usluga. Tipične usluge osigurane putem uCPE rješenja uključuju firewall, routing, sustav prevencije prodora u mrežu, Wi-Fi i softverski definirani wide area networks (SD-WAN). Intel Select Solution za uCPE temeljit će se na Intel® Xeon® D-2100 system-on-chip (SOC) procesoru koji je najavljen ranije ove godine.

Za koga: Za partnere, uključujući OEM-ove, ODM-ove i sistem integratore, Intel nudi platforme i alate potrebne za izgradnju i isporuku jedinstvenih Intel Select rješenja za uCPE temeljene na Intelovim tehnologijama, a ostavljajući im dovoljno prostora za inovaciju i razlikovanje svojih ponuda.

Ko će ih prodavati: Intelovi partneri već grade Intel Select Solutions za uCPE, uključujući Advantech, Lanner, Premier, Silicom i Supermicro, koji planiraju ponuditi rješenja koja počinju u drugoj polovici 2018. godine.

Kako ih implementirati: Široki set Intelovih i unaprijed optimiziranih Intel uCPE rješenja temeljenih na arhitekturi bit će ponuđen od partnera i odabranih integratora sustava diljem svijeta. Da biste saznali više, posjetite stranicu Intel Select Solutions na Intel.com.

Dodatno: Intel Select Solutions za uCPE Rallies Ecosystem za ostvarivanje poslovnih potreba za SD-WAN, Edge Funkcije (Dan Rodriguez Blog)Intel technologies' značajke i prednosti ovise o konfiguraciji sustava i možda zahtjeva dodatni hardver, softver ili aktivaciju usluge. provjerite sa svojim proizvođačem ili retailerom ili saznajte više o tome na stranicama intel.com. Intel, Intel logo, Xeon su robne marke tvrtke Intel Corporation ili podružnica u U.S.i/ili drugim zemljama.