Dell je najavio pojačano umrežavanje portfolija

Dell uvodi inovativna i nova rješenja za mala i srednja preduzeća

Kupi online

Dell mrežna rješenja

Proširena mrežna rješenja uključuju:

  • Novu X-seriju smart upravljanja od 1GbE i 10GbE switcheva sa intuitivnim upravljanjem tokom rada, vidljivost prometa i kontrolu u realnom vremenu kako bi se optimizirao cloud i mrežne aplikacije
  • Proširenu N-seriju za potpuno upravljanje sa 1GbE switchevima uz mogućnosti Layer 2/3 dizajniran za manje mreže
  • W-serije wireless portfolija sa proširenom podrškom

Distribuiran, globalni workforces je uvjetovao povezivanjem mobilnog i cloud computinga. IT odjeljenja raznih veličina traže način za kreiranjem mrežne infrastrukture koja je u mogućnosti da upravlja novom generacijom računara i prenatrpanim procesima, ali su često zaustavljeni sa limitiranim sredstvima. Kako bi se malim i srednjim biznisima (SMBs) omogućila konkurentska prednosti i sposobnost za rast njihovih mreža, uz fleksibilne i pristupačne stope, Dell je predstavio ova inovativna mrežna rješenja koja kombinuju jeftinoću, te kontrolu mreže s potpunom lakoćom.

"Desetljećna iskustva Della za isporuku polovne klase tehnoloških rješenja, dovela su do posebno dizajniranih tehnoloških rješenja za male i srednje kompanije" rekao je Arpit Joshipura, dopredsjednik, strategijski i produkt menadžment, Dell Umrežavanje. " Današnja objava je još jedan primjer našeg zalaganja kako bi se omogućilo korisnicima da oslobode zastarjele paradigme umrežavanja."

Dell X-serije umrežavanja

Dell X-serije umrežavanja su u porodici pametnih web-upravljanja sa 1 Gigabit Ethernet (GbE) i 10GbE switcheva specifično dizajniranih za SMBs (male i srednje biznise) koje nude intuitivne, poslovne značajke, kao i više fleksibilne konfiguracije. SMB korisnici mogu uživati u naprednom upravljanju mreže, bez potrebe da angažuju profesionalne IT stručnjake za održavanje, a sve to zahvaljujući čarobnjacima korak-po-korak i prilagodljivim počama koje konfigurišu, kalibrišu i rješavaju problem brzo i tačno. 

Kliknite za pregled specifikacija

Dell N1500 umrežavanje

Dell N1500 umrežavanje nudi potpuno upravljanje sa 1GbE switchevima optimiziranih za manje mreže.

Dell W-serije umrežavanja sa wireless podrškom

Za bežične klijente i partnere, Dell je najavio proširenu podršku za W-seriju wireless pristupnih tačaka i kotrolora. Dell je posvećen podržavanju W-serije bez prekidanja, tokom čitavog životnog siklusa proizvoda. 

CKlikni za pregled vodića za Dell Wireless switcheve