CylancePROTECT tehnološka inovacija umjetne inteligencije

BlackBerry CylancePROTECT za mobilne uređaje

BlackBerry Limited najavio je dostupnost CylancePROTECT® za mobilne uređaje BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerry® UEM). Koristeći Cylance umjetnu inteligenciju (AI) sigurnosne tehnologije, ovo mobilno rješenje zaštite od prijetnji (MTD) omogućuje naprednu zaštitu krajnjih točaka kako bi se spriječile, otkrile i uklonile zlonamjerne prijetnje.

Organizacije koriste mobilne uređaje kako bi se nadmetale na agilnom rastućem tržištu. Prvi puta više od polovine svih uređaja povezanih s Internetom su mobilni. U isto vrijeme, mobilni zlonamjerni softver je rasprostanjeniji nego ikad, a napadi su porasli za 50% u posljednjih godinu dana. Gartner potvrđuje ovaj trend i sada preporučuje da IT Security Risk Management lideri implementiraju MTD rješenja zaštite od prijetnji.

CylancePROTECT povećava sigurnosnu bazu koju pruža BlackBerry UEM sprječavajući napade na uređaju i različitim razinama. Rješenje proaktivno identificira sigurnosne slabosti i potencijalne zlonamjerne aktivnosti na mobilnim uređajima nadgledanjem ažuriranja OS-a, sistemskih parametara i konfiguracija uređaja.

CylancePROTECT automatizirano otkrivanje prijetnji kontinuirano radi na zašiti svih krajnjih točaka mobilnih uređaja od zlonamjernog softvera i provjere integriteta aplikacije bez ometanja krajnjih korisnika, koristeći najbolje od arhitekture. Za razliku od tradicionalnih sigurnosnih proizvoda koji se oslanjaju na analizu ponašanja za otkrivanje prijetnji u okolini, CylancePROTECT koristi AI za prepoznavanje i blokiranje pokretanja poznatih i nepoznatih zlonamjernih programa na mobilnim krajnjim točkama i unutar aplikacija.

“Danas smo dodatno intergisali Cylance-ovu naprednu zaštitu od prijetnji kako bismo podržali organizacije u njihovom ostvarenju nulte povjerljive okoline", rekao je John Chen, izvršni predsjednik i izvršni direktor Blackberryja. “Uz pomoć CylancePROTECT, BlackBerry UEM korisnici sada mog uupravljati i osigurati sve svoje mobilne krajnje točke na svim uređajima, mrežama i aplikacijama s jedne konzole."

Budući da je CylancePROTECT ugrađen u BlackBerry UEM i BlackBerry Dynamics aplikacije, organizacije mogu biti sigurne da je njihova cjelokupna mobilna flota zaštićena bez potrebe da se pouzdaju u third-party održavanje aplikacija. CylancePROTECT pruža poboljšano korisničko iskustvo koje za postavljanje i konfiguriranje daje prednost sigurnosti, produktivnosti i besprijekornoj razmjeni kritičnih informacija bez zasebnog poizvoda iii konzole.

>>Saznajte više