ASBISC Enterprises Plc

ASBIS potpisuje distribucijski sporazum s brzorastućom SaaS kompanijom ProMobi Technologies.

Proizvodi će biti odmah dostupni u četrdeset i šest europskih zemalja, kao i na Bliskom Istoku i u Africi, s planovima za daljnje proširenje na druge teritorije ASBIS Grupe.

ASBIS-ov portfelj će biti dopunjen s Scalefusionom, vodećim softverom za upravljanje mobilnim uređajima i uređajima na kraju, koji pomaže poslovnim subjektima da osiguraju i upravljaju flotom mobilnih uređaja i različitih uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna računala, robusne uređaje, POS uređaje i digitalne znakove. Scalefusion rješenja se široko koriste u različitim industrijama, uključujući proizvodnju, maloprodaju, transport i logistiku, građevinarstvo i nekretnine, ugostiteljstvo, telekomunikacije i softverske kompanije, naftu i plin, javni sektor, finansijske institucije i druge društveno važne sektore.

"Oduševljeni smo prilikom da proširimo ASBIS-ov portfelj dodavanjem Scalefusion MDM/UEM, koji nudi efikasna rješenja za suočavanje s izazovima vezanim za mobilnost. Radujemo se što ćemo našim klijentima pružiti proizvode najviše klase koji će im omogućiti optimizaciju mobilnosti i poboljšati njihove poslovne operacije. Fokus Scalefusion-a na inovacijama i najnovijoj tehnologiji savršeno se uklapa s našim predanim ciljem da budemo korak ispred i da našim klijentima pružimo najnovija i najefikasnija rješenja. Radujemo se uspješnoj saradnji koja će koristiti našim klijentima i ojačati našu poziciju kao vodećeg pružatelja inovativnih tehnoloških rješenja," izjavio je Marek Horyl, direktor za produkt marketing u ASBIS-u.

"Oduševljeni smo što se usklađujemo sa ASBIS Enterprises Plc kao distribucijskim partnerom za Scalefusion. Njihov specijalizirani fokus i dosadašnji uspješni rad kao vodeći Vrijednosni Dodatak Distributer, razvijač i dobavljač ICT, IoT i robotskih proizvoda su veoma uzbudljivi. Radujemo se saradnji s njihovim talentiranim timom kako bismo proširili naše rješenje za upravljanje mobilnim uređajima i jedinstveno upravljanje uređajima prema njihovoj obimnoj mreži reselera," komentirao je Nitesh Bhalotia, voditelj prodaje u Scalefusion-u.

O Scalefusion
ProMobi Technologies pruža vodeće rješenje za jedinstveno upravljanje uređajima pod brendom Scalefusion. Scalefusion UEM omogućava organizacijama da osiguraju i upravljaju uređajima, uključujući pametne telefone, tablete, prijenosna računala, robusne uređaje, POS uređaje i digitalne znakove, kao i aplikacijama i sadržajem. Podržava upravljanje uređajima sa Android, iOS, macOS, Windows i Linux operativnim sistemima i osigurava olakšane operacije upravljanja uređajima putem Scalefusion Remote Troubleshooting.
Više od 8000 kompanija širom svijeta otključava svoj pravi potencijal koristeći Scalefusion, koji se koristi u raznim industrijama kao što su Transport i Logistika, Maloprodaja, Obrazovanje, Zdravstvo, Proizvodnja, Građevinarstvo i Nekretnine, Ugostiteljstvo, Softverske kompanije i Telekomunikacije, Finansijske usluge i druge. Za više informacija, posjetite stranicu  https://www.scalefusion.com.