ASBISC Enterprises Plc

ASBIS je postao zvanični distributer ASUS NUC uređaja na području EMEA regiona

Sporazum obuhvata sve ASUS NUC i AIoT proizvode (oblasti umjetne inteligencije i IoT), dodatno jačajući poziciju ASBIS-a kao zvaničnog distributera mini računara NUC u EMEA zemljama već više od deset godina. ASBIS ima povjerenja u svoju sposobnost da efikasno tržišta ASUS proizvode putem svoje postojeće partnerske mreže, osiguravajući maksimalni doseg i uticaj na tržištu.

"Oduševljeni smo što možemo proširiti ASBIS-ovu ponudu visoko prilagodljivim ASUS proizvodima i kontinuiranim distribuiranjem NUC linije proizvoda, koja samouvjereno zadovoljava različite poslovne potrebe i zahtjeve. Svi proizvodi bit će odmah dostupni širom regije EMEA. ASUS je neprocjenjivi strateški partner koji je znatno doprinio našem poslovnom rastu i uspjehu tokom godina. Naše partnerstvo nam je dalo povjerenje i snagu da se nosimo čak i s najizazovnijim vremenima. ASBIS je sretan što podržava ASUS u svim aspektima njihovog razvoja i radujemo se nastavku našeg partnerstva u godinama koje dolaze."izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBIS-u.

 

Nakon zvaničnog preuzimanja od strane Intela, ASUS je započeo svoje poslovanje s NUC i počeo primati narudžbe za NUC sisteme od 10. do 13. generacije. ASUS je licencirao kako hardverske dizajne sistema tako i softver od Intela. Vizija novoosnovane ASUS NUC poslovne jedinice je pružiti najutjecajnije edge računarstvo s potpunim komercijalnim i AIoT rješenjima koja mogu podržati industriju i poslovanja.

O ASUS

ASUS je globalni tehnološki lider koji pruža najinovativnije i intuitivne uređaje, komponente i rješenja kako bi omogućio nevjerovatna iskustva koja unapređuju živote ljudi širom svijeta. Sa svojim timom od 5.000 internih stručnjaka za istraživanje i razvoj, ASUS je svjetski poznat po kontinuiranom preispitivanju današnjih tehnologija za budućnost, dobija više od 11 nagrada svaki dan za kvalitetu, inovaciju i dizajn, te se rangira među najpoštovanijim kompanijama na svijetu prema Fortune’s World’s Most Admired Companies Za više informacija molimo posjetite https://www.asus.com/.