Četri nova pogodno pristupačna inteligentna mobilna telefona će biti dostupna u preko 30 zemalja

GSmart uvodi nove ‘Classic’ i ‘Essence’ serije proizvoda!

 

TAIPEI – 17. novembar 2015. – GIGABYTE COMMUNICATIONS INC., vlasnik GSmart marke je uveo dvije nove linije proizvoda, prikladno nazvanih "Classic" i "Essence" serije, sa ukupno četiri modela koji vješto kombinuju dostupnost sa kvalitetom.

GSmart "Classic" serija fokusira na snažnom učinku i veličini ekrana da omogući laganu i zadovoljavajuću upotrebu od strane korisnika. Najsnažniji u grupi, GSmart Classic je dizajniran sa 5-inčnim IPS HD displejom i koristi Android 5.1 Lollipop koji pruža idealan izbor za većinu korisnika svakog životnog doba i karijere.  Drugi u liniji proizvoda, Gsmart Classic Lite ima veliki  izdašni displej od 5 inča uz poboljšanje kapaciteta baterije do 2100 mAh, što omogućuje dužu upotrebu pri jednom punjenju i intenzivnom korištenju.

GSmart Essence serija ističe privlačan i moderan oblik koji zadovoljava sve bitne potrebe svakodnevnog korisnika. Gsmart Essence sadrži izgledni 4,5-inčni IPS prikaz iza kojeg je Quad-Core CPU koji će obezbijediti iskustvo koje zadovoljava jednako i nove i stare korisnike inteligentnih mobilnih telefona. Zadnji i najkompaktniji član od četri, Gsmart Essence 4 se ističe svojim primjetnim mozaičnim stilom i laganim 4-inčnim oblikom vrlo jednostavnim za nošenje. Essence 4 će biti veoma prigodan pratilac u ličnom životu i u radu.

Sva četri inteligentna telefona biće dostupna u preko 30 zemalja svijeta. Gsmart Classic i Essence su već počeli da se nude u nekim prodavnicama u Evropi, dok će Gsmart Classic Lite i Essence 4 biti na policama do kraja novembra. Za one koji traže mobilni telefon sa novim mogućnostima, GSmart će ponuditi novi model pod imenom F240 za nastupajuće božićne praznike.

  ###

GIGABYTE Communcations Inc., podružnica GIGABYTE-a Technology,  osnovana je 2004. godine sa sjedištem i centrom za razvoj u Tajvanu. Za više informacija o Gsmart-u, molimo da posjetite zvaničnu internet stranicu:  www.gigabytecm.com.