Dell Go Bigger kampanja: popusti na monitore i laptope!

Poštovani partneri,

Nove akcije u Dell kampanji "Go Bigger" za Q2. su tu!

Od 28.05. – 15.06.2018, svi registrovani Dell partneri će moći ostvariti poseban popust za kupovinu odabranih Dell monitora i prijenosnih računala. Dell "Go Bigger" kampanja je imala izvrsne rezultate prošle godine, te je kreiran dodatni program za partnere koji daje prednosti najpopularnijim Dell modelima i laptopima koji su i kvalificirani u ovom programu. Program vrijedi za sve zemlje centralne i istočne Europe (CEE).

Popusti se ostvaruju za za kupovinu minimalno 20 komada Dell monitora i/ili 20 komada prijenosnih računala naručenih u promotivnom periodu od 28.05. do 15.06.2018. godine

Tablica popusta po komadu prilikom kupovine navedenih kvalificiranih modela:

Kako bi ostvarili pravo na sudjelovanje u "Go Bigger" programu, morate biti registrovani partner na Dell Partner portalu, te morate prihvatiti uslove i pravila iz "Go Bigger " programa. Ukoliko već niste, predlažemo Vam da se registrujete kako bi pored ovog, mogli sudjelovati i u drugim Dell programima.

POSTUPAK REGISTRACIJE:

1. Kliknite OVDJE kako bi se povezali na DELL Partner Portal
2. Kliknite na "Become a partner" i slijedite daljnje upute!
3. Na kraju registracije, molimo Vas da nam pošaljete informaciju o popunjenju obrasca ili screenshot na email prodaja@asbis.ba!

ŠTO DONOSI DELL EMC PARTNER PROGRAM?

Pristup najboljim DELL EMC cijenama, ostvarujete pravo na DELL EMC popuste, sudjelujete u digitalnoj transformaciji i rješavanju potreba Vaših korisnika, koristeći najsavremenije alate i rješenja jednog od najvećih proizvođača u IT industriji, DELL EMC-a. Sve aktivne programe u kojima možete sudjelovati pogledajte na Dell Partner stranicama.

Za dodatne informacije budite slobodni i kontaktirajte nas: prodaja@asbis.ba.