CANYON predstavlja preklopne solarne panele

CANYON brzo rastući brend u oblasti potrošačke elektronike vezane za IT u EMEA regionu, koji je dio ASBIS Grupe, vodećeg distributera, razvijača i pružatelja ICT i IoT proizvoda, rješenja i usluga za tržišta Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), lansirao je preklopne solarne panele u dvije verzije: Solar Panel SP100W i kit od 2 panela Solar Kit SP200W.

Ovi solarni paneli su specijalno dizajnirani kako bi pružili prenosivo i ekološki prihvatljivo energetsko rješenje za različite situacije. Omogućavaju praktično punjenje elektronskih uređaja kao što su pametni telefoni, tableti, kamere i laptopi.

Opremljeni USB-A izlazima i Power Delivery USB-C izlazom koji isporučuje 45W, ovi solarni paneli nude brojne opcije za punjenje svih elektronskih uređaja. Power Delivery port je posebno koristan za punjenje laptopa i druge opreme koja zahtijeva veću snagu. Oba modela su dizajnirana da izdrže teške vremenske uslove i imaju IPX4 otpornost na vodu, što osigurava funkcionalnost čak i u kišnim uslovima.

Značajna karakteristika ovih panela je njihova kompatibilnost sa bilo kojom stanicom za napajanje. Korišćenjem univerzalnog XT60 konektora, ovi solarni paneli mogu se koristiti sa bilo kojom vrstom stanice za skladištenje energije.

Za više informacija o CANYON proizvodima, molimo posjetite webstranicu