Intel je oduvijek bio proizvođač dijelova za integraciju. U 2021

Intelova ‘IDM 2.0’ Strategija definisana u 60 sekundi

 

Još od osnivanja 1986. godine, Intel je bio proizvođač dijelova za integraciju u računare, ili IDM. To je model poslovanja gdje proizvođač i dizajnira i proizvodi svoje poluvodičke elemente.

U martu, CEO Pat Gelsinger predstavio je “IDM 2.0,” veliku evoluciju te strategije. Intelov novi IDM model uključuje značajna proširenja u proizvodnji, planove da Intel postane osnovni proizvodni kapacitet u Americi i Europi te nudi usluge partnerima na globalnoj razini i proširenje upotrebe vanjskih podružnica za neke od svojih proizvoda . 

O kompaniji Intel

Intel (Nasdaq: INTC) je predvodnik u industriji, kreator vodećih tehnologija koje mijenjaju svijet i omogućuju globalni napredak te obogaćuje živote korisnika. Inspirirani Moorovim zakonom, konstantno radimo na unaprijeđenju dizajna i pproizvodnje poluvodiča kako bi zadovoljili potrebe i izazove s kojima se susreću naši partneri. Ugrađujući inteligenciju u cloud, mrežu, krajnje točke te u svaki računalni uređaj , oslobađamo potencijal promjena poslovanja i društva na bolje. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite stranice newsroom.intel.com i intel.com.