Ubiquiti Networks je kompanija koja se bavi razvijanjem mrežne tehnologije visokih performansi za servis providere i kompanije.

Ubiquiti NOVO NA STANJU!

Ubiquiti UniFi UAP

Klikni i pregledaj asortiman! Dustupan na lageru!

UniFi UAP – zadovoljstvo dolazi zajedno sa njim…

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novog proizvođača mrežne opreme na tržištu Bosne i Hercegovine, čije proizvode možete pronaći u našoj ponudi.

Ubiquiti Networks je kompanija koja se bavi razvijanjem mrežne tehnologije visokih performansi za servis providere i kompanije. Njihova tehnološka platforma se fokusira na isporuku veoma naprednih i jednostavnih rješenja koja privlače kupce sa različitih tržišta, koja idu korak sa razvojem tehnologije. Ubiquiti poslovni model je omogućio da "razbiju" tradicionalne barijere između visokih cijena uređaja i cijene implementacije. U skladu sa tim, nudi uređaje sa boljim odnosom cijena i performansi (pristupačna cijena, visok kvalitet). Ovaj jedinstveni poslovni model, kombiniran sa vlastitom inovativnom tehnologijom, rezultirao je u atraktivnoj alternativi naspram tradicionalnih high-touch, high-cost providera, omogućujući da tržište brže "usvoji Ubiquiti platforme za sveprisutno povezivanje".

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, te preporuka, molimo Vas da kontaktirate:
Benjamin Kovačević
Product Line Sales Manager
benjamin.kovacevic@asbis.ba
Tel: +387 33 770 208
Mob:   +387 62 991 957