Prestigio Digital Solutions

Integrirano interaktivno rješenje za komunikaciju s korisnicima

Interaktivna digitalna rješenja su najučinkovitiji način oglašavanja koji prezentiraju reklamne poruke i informacije u dinamičnom i vrlo lako prilagodljivom formatu koji zaokuplja pažnju potencijalnih klijenata. Prema statističkim podacima 90% ljudi zapaža i ono najbitnije, pamti reklamni sadržaj emitiran na displayu što je i do 8x efikasnije i učinkovitije od oglašavanja u tradicionalnim medijima.

Prestigio Digital Solutions u svojoj ponudi predstavlja cjelovita rješenja. Sastoje se od All-in-One uređaja za prikaz raznovstnih sadržaja – totemi i kiosci, te Digital SIgnage Cloud Platforme koja omogućava centralizovano upravljanje Digital SIgnage uređaja na preko 100 različitih lokacija. Sistem zahtjeva stabilnu internet konekciju, a rješenje se može primjeniti na bilo koji IOS, Android i Windows uređaj.

    

Prestigio DS Interactive Totem

 

 Prestigio Interactive Kiosk
 

Posebno izdvajamo dodatne opcije Prestigio Digital Solution sistema a to su  funkcionalnosti face i gender recognition, koje omogućavaju targetirano plasiranje reklamnog sadržaja određenoj dobnoj skupini, te muškarcima i/ili ženama.

 

Korisniku je na raspolaganju i modul za napredno izvještavanje gdje je moguće pratiti izvještaje za definisanje uspješnosti promotivne kampanje, broj pregledanih oglasa po targetiranim kategorijama a sve putem grafičkih online izvještaja ili excel tabela koje su automatizirane u CMS Prestigio Addreality Manager softveru.
 

Za prezentaciju Prestigio Digital Solutions i dodatne informacije, kontaktirajte nas:

Amer Sejkanović
Product Line Sales Manager  
Tel: +387 33 770 228  
E-mail: amer.sejkanovic@asbis.ba