Novi smartphone na bh.tržištu

GSmart Joy: Smartphone sa puno atributa

Kompanija Gigabyte Communication Inc. tržištu je ponudila novi model smartphone-a iz linije Classic. U pitanju je Classic Joy.

Novi model ističe 5-inčni displej sa Asahi Dragontrail staklom, te No‐Air‐Gap tehnologija za pojačavanje svjetline slike i jasnoće teksta u normalnim uvjetima, a također poboljšava čitljivost na jakom sunčevom svjetlu. Zaobljeni rubovi kućišta doprinose modernijem dizajnu i omogućuju prirodno i čvrsto držanje.

Joy dolazi sa Android 5.1 Lollipop koji pruža idealan izbor za većinu korisnika svake životne dobi i profesije. Kapacitet baterije iznosi 2200 mAh čime je produženo vijeme trajanja baterije između punjena na 12h intenzivnog korištenja.

Korisnicima je na rapolaganju zadnja kamera od 8 MP, a prednja kamera od 5 MP i selfie tajmer zabilježit će nezaboravne trenutke s vašim prijateljima.

Quad-core procesor omogućava veću brzinu rada i bolju uštedu baterije tako da će vam ovaj smartphone biti adekvatan partner u završavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih zadatka. Što se tiče potrebe za dodatnom memorijom, microSD kartice pružit će dodatnih do 32GB prostora za pohranu podataka.

Vrijedno je istaknuti i mogućnost korištenja dvije SIM kartice.

Za dodatne informacije posjetite naš web shop i stranicu www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php