ASBIS proširuje ponudu sa elektroopremom svjetski poznatog branda

Novi brand u portfoliju – LEGRAND

Legrand Grupa je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji proizvoda i sistema za električne instalacije i informatičke mreže u komercijalnim i stambenim objektima, te industriji. Sjedište kompanije nalazi se u Francuskoj. U pogonima Legrand Grupe, koja posjeduje više od 4.500 patenata, proizvodi se preko 215.000 kataloških brojeva. Zahvaljujući obimnoj proizvodnji i velikim ulaganjima u istraživanja i razvoj novih tehnologija i materijala, Legrand kontinuirano prati sve trendove modernih tehnologija i u mogućnosti je ponuditi rješenja i kompletne sisteme za objekte i projekte neovisno od standarda instalacije. Legrand broji preko 36.000 zaposlenih i sa portfolijem od 30 brandova prisutan je u više od 80 zemalja.

ASBIS, kao distributer branda Legrand, bh. tržištu nudi kompletan asortiman elektroopreme od električnih utičnica i sklopki do složenih sistema za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.

Kroz distributersko paretnerstvo sa ASBIS-om, Legrand širi svoje prisustvo na tržištu i postaje ključni akter i partner sa investitorima, projektantima, sistem integratorima, arhitektima te instalaterskim kompanijama koje se bave električnim instalacijama i/ili strukturnim kabliranjem.

 

Kompletnu ponudu Legrand-a pogledajte na

e-katalogu

.

Kontaktirajte nas za ponudu i ostale informacije:

Darko Bradarić
Product Line Sales Manager
Phone: +387 33 770 218
Mobile: +387 62 791 219
E-mail: darko.bradaric@asbis.ba