Cijeli Vaš svijet

Predstavljamo Samsung Galaxy Buds Live slušalice

Slušalice dizajnirane kako biste se uživjeli u svaki trenutak. Uz prepoznatljiv oblik i ergonomski dizajn, odlikuju se i načinom nošenja koji propušta zvukove iz Vaše okoline, i zvučnikom optimiziranim za bolji doživljaj slušanja. Zvuk kao stvoren za Vaše uši.

Najnoviji oblik pravih bežičnih slušalica 

Privlačan dizajn Galaxy Buds Live slušalica ističe se čak i dok ih nosite u uhu. Odražavajući krivulje uha i lica za prirodan izgled, odlikuju se i sjajnom završnom obradom. Galaxy Buds Live slušalice nježno pristaju u unutrašnjost Vašeg uha, pružajući Vam cjelodnevnu udobnost nošenja. Njihov ergonomski dizajn je udoban a ipak neupadljiv sa dvije veličine krilaca za bolje prianjanje. 

Dostupne su u tri boje kojima nećete moći odoljeti. Birajte između Mistično brončane, Mistično bijele, ili Mistično crne kako biste svojem izgledu dodali dašak ekstravagancije. 

 

Aktivno poništavanje zvuka:  Slušajte ono što želite čuti

Prve istinski bežične Galaxy ušne slušalice s tehnologijom aktivnog poništavanja buke (ANC) za otvoreni tip slušalica propuštaju ono što želite čuti držeći istodobno buku podalje od Vas. Smanjuju razinu pozadinske buke ne ometajući Vas pritom u želji da čujete sve što Vam je važno, poput glasova, i važnih objava, tako da možete čuti više onoga što želite čuti. 

 

Kupite Buds Live na ASBIS e-shopu ili nas kontaktirajte za dodatne informacije i ponudu: prodaja@asbis.ba