Nova linija proizvoda mrežnih tehnologija kompanije Ubiquiti dostupna je uz ASBIS u više od 25 zemalja.

Povećajte svoje bežične brzine uz Ubiquiti i ASBIS

Download

Access Point U6+

 

ASBIS Grupa (WSE: ASB) je vodeća IT kompanija specijalizovana za distribuciju i razvoj IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Evrope, Bliskog istoka, Centralne Azije i Afrike sa zadovoljstvom objavljuje proširenje linije proizvoda kompanije Ubiquiti, globalnog lidera u upravljanim WiFi sistemima. Sada je preko 20 artikala iz 5 kategorija proizvoda iz Ubiquiti dostupno za naručivanje u više od 25 zemalja.

Ubiquiti je istovremeno predstavio 22 nova rješenja u 5 kategorija proizvoda:

  • OS konzole, omogućava daljinski pristup, upravljanje i funkcije snimanja.   
  • UniFi Protect, platforma za kameru koja se stalno razvija, sposobna za snimanje video zapisa visokog kvaliteta za lokalnu pohranu.
  • UniFi Access, najsavremeniji sistem kontrole pristupa sa modernim čitačima pristupa na ekranu osjetljivom na dodir, videom uživo i podrškom za akreditacije za mobilne aplikacije.
  • UISP, nova generacija mrežne opreme upravljanje cloud-om, koja nasljeđuje visoke performanse, pouzdanost i lakoću konfiguracije iz EdgeMax porodice.
  • WiFi.

Kategorija WiFi uključuje nove artikle: U6-Enterprise-IW; UBB-XG i U6+. Unifi U6+ je Ubiquitijev najnoviji dual-band Wi-Fi 6 hotspot. U6+ je gotovo potpuni analog U6 Lite, ali s većim performansama i podrškom za WiFi 6 u dva opsega. 

Tehničke specifikacije:

  • Pokrivenost 1,500 ft²
  • 300+ povezanih uređaja
  • WiFi6 (2×2 MIMO)
  • Napaja se pomoću PoE

O Ubiquiti 

Ubiquiti je fokusiran na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnom nivou — ukupne isporuke od skoro 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću naše UNMS i UniFi softverske platforme kako bi se omogućio distribuirani pristup Internetu visokog kapaciteta i objedinjeno upravljanje informacijskom tehnologijom. Ubiquiti, U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znaci Ubiquiti Networks, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posjetite www.ui.com.