AENO pametne vage za zdraviji život

AENO, međunarodni brend malih kućanskih aparata koji je dio ASBIS grupe, vodećeg distributera, razvijača i pružatelja ICT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), sprema se za lansiranje revolucionarnog proizvoda – naprednih vaga dizajniranih da ne samo mjere težinu, već i da pruže sveobuhvatne uvide u lične zdravstvene metrike.

Preciznost i evaluacija ključnih zdravstvenih metrika

AENO pametne tjelesne vage su opremljene naprednim analizatorima tjelesne kompozicije koji procjenjuju 16 ključnih zdravstvenih metrika, kao što su broj otkucaja srca, BMI, procenat tjelesne masti i mišićna masa. Ove metrike pružaju sveobuhvatan pregled zdravlja, nadmašujući tradicionalne vage. Ovi podaci su ključni za one koji ozbiljno prate svoju kondiciju i donose informisane odluke o zdravlju.

Prateća aplikacija nudi grafikon promjene težine, automatsku analizu metabolizma i procjenu zdravlja srca, služeći kao idealan pomoćnik u kontroli težine. Visoko precizni senzori osiguravaju da je svako mjerenje tačno do 100 grama, a vage mogu izdržati teret do 180 kg, prilagođavajući se različitim korisnicima.

Funkcionalnost za više korisnika

Jedna od istaknutih karakteristika vaga je njihova funkcionalnost za više korisnika. Ove vage mogu sačuvati profile za do 10 korisnika plus jednog gosta, što ih čini idealnim za porodice ili zajedničke životne prostore. Svaki korisnik može imati personalizovane podatke koji se prate i analiziraju, osiguravajući da svi koriste prednosti ove napredne tehnologije. AENO pametne vage se besprijekorno povezuju putem Bluetooth-a sa korisnički prijateljskom AENO aplikacijom, omogućavajući praćenje i analizu zdravstvenih podataka tokom vremena.

Praktičan i stilizovan dizajn

Dizajn AENO pametnih tjelesnih vaga je praktičan i stilizovan. Veliki, informativni ekran u boji olakšava čitanje mjerenja i navigaciju kroz različite funkcije. Tempered ITO stakleni površinski sloj je izdržljiv, lak za čišćenje i dodaje dašak moderne elegancije svakom kupatilu. Sa opcijom konvertovanja jedinica između kilograma, funti i stona, ove vage odgovaraju različitim preferencijama korisnika i regionalnim podešavanjima. Dostupne u elegantnim crnim i bijelim varijantama, ovi uređaji kombinuju sofisticiranost sa funkcionalnošću.

Dva modela AENO pametnih tjelesnih vaga su dostupna: BS1S i BS2S sa manjim razlikama u funkcionalnosti i dizajnu. Provjerite koji model vam više odgovara.