Infinidat

Infinidat treću godinu zarednom dobitnik priznanja 2021 Gartner® Magic Quadrant™

Prema Gartneru, „Prodavci u kvadrantu Leaders imaju najbolje rezultate i mogućnosti za svoju sposobnost izvršavanja i potpunost vizije. Lider ima tržišni udio, kredibilitet i marketinške i prodajne sposobnosti potrebne za poticanje prihvaćanja novih tehnologija. Oni su inovatori i lideri, s dobro artikuliranim planovima koje kupci i potencijalni korisnici mogu koristiti pri projektiranju svoje infrastrukture i strategije skladištenja. ”

„Naša pozicija u Leader quadrant utemeljena je u našoj osnovnoj premisi za inoviranje i isporuku rješenja za skladištenje podataka s neusporedivom kombinacijom 100% dostupnosti, izuzetnih performansi i najnižih mogućih ukupnih troškova vlasništva na skali od više petabajta. Za naše poslovne korisnike i pružatelje cloud usluga, Infinidat je privatna primarna platforma za pohranu u cloud-u po izboru. ”

“Vjerujemo da Infinidatovo priznanje u Gartner Magic Quadrant potvrđuje naš konkurentni zamah i snagu naših rješenja” rekao je Phil Bullinger, Izvršni direktor Infinidat. “Naša pozicija u Leader quadrant je utemeljena u našoj osnovnoj premisi za inoviranje i isporuku rješenja za skladištenje podataka s neusporedivom kombinacijom 100% dostupnosti, izuzetnih performansi i najnižih mogućih ukupnih troškova vlasništva na skladi od više petabajta. Za naše poslovne korisnike i pružatelje cloud usluga, Infinidat je privatna primarna platforma za poharanu cloud-u po izboru."

Ranije ove godine, Infinidat je dobitnik priznanja Gartner Peer Insights Customers’ Choice za 2021. godinu u Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”: Primary Storage1. Ovo je treća godina zaredom da je Infinidat prepoznat kao Gartner Peer Insights Customers’ Choice na osnovu nezavisnih pregleda i ocjena krajnjih korisnika.