ASBIS i AMD obilježavaju 20 godina partnerstva

ASBIS Group, vodeća IT distribucijska kompanija, uživa u čvrstom i dugotrajnom partnerstvu s AMD-om, globalnim liderom u tehnološkoj industriji specijaliziranim za razvoj poluvodičkih proizvoda i tehnologija. Ovo partnerstvo traje već 20 godina od potpisanog distribucijskog sporazuma, što pokazuje snagu njihove saradnje.

Tokom protekla dva desetljeća, razvilo se partnerstvo karakterizirano širokom i produktivnom saradnjom i sinergijom između ASBIS-a i AMD-a, rezultirajući međusobnim koristima. Ovo partnerstvo je uspješno, obuhvaćajući više od 40 zemalja u regiji EMEA i sadržeći širok spektar proizvoda od raznih dobavljača. Ti proizvodi uključuju procesore za desktope, servere i radne stanice, kao i Radeon PRO grafičke kartice.

"Advanced Micro Devices (AMD) je bio neprocjenjiv strateški partner za ASBIS, čineći integralni dio naše poslovne infrastrukture protekla dva desetljeća. Naše partnerstvo je iskorišteno za postizanje značajnog uspjeha, i zajedno smo potaknuli značajne napretke u tehnološkoj industriji. Kao dinamički dvojac, nastavljamo poticati inovacije i transformaciju u sektoru. ASBIS s ponosom ističe svoju ulogu pouzdanog distributera za AMD, te smo predani podršci AMD-u u svim razvojnim nastojanjima. Dugoročno strateško partnerstvo između AMD-a i ASBIS-a svjedoči o našem zajedničkom uspjehu i dijeljenom vizijom. Zajedno težimo podizanju industrije i jačanju njezinih temelja." – Martin VRBA, Viši menadžer poslovnog razvoja