ASBIS Grupa predstavlja ključne proizvode iz svog portfelja brendova na partnerskom štandu kompanije 4PHONES na IFA 2022 u Berlinu od 2. do 6. septembra.

Portfolio brendova ASBIS biće predstavljen na IFA Berlin 2022

Najtraženiji i najinovativniji modeli hi-tech uređaja biće dostupni za demo testiranje i diskusiju od strane poslovnih posjetilaca. ASBIS je započeo saradnju sa 4Phones-om na distribuciji svojih brendova iz portfelja od 2022. godine.

ASBIS je vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i dobavljač IT i IoT rješenja, hardverskih i softverskih proizvoda, usluga zasnovanih na cloud-u i tehnologija za kreiranje održivih ponuda izbora za partnere, poslovne klijente i krajnje korisnike. ASBIS je uspostavio zahtjevan sistem kontrole kvaliteta, temeljno testirajući proizvode korak po korak prije ulaska na potrošačko tržište. Svi proizvodi imaju potrebne certifikate o usklađenosti u odgovarajućim međunarodnim formatima.

Kompanija se fokusira na kreiranje, razvoj i promociju širokog spektra visokokvalitetnih tehnoloških proizvoda iz portfelja brendova – AENO, Canyon, Lorgar, Prestigio i Perenio. Linije proizvoda svih brendova formirane su na osnovu istraživanja tržišta i potreba kupaca. Mladu, dinamično rastuću marku pametnih kućnih aparata AENO predstavlja nekoliko proizvodnih kategorija pametnih uređaja: pametne četkice za zube za ličnu higijenu, pročišćivač zraka za lakše disanje i ugodnu mikroklimu, parni mopovi i robot usisivač za savršeno čišćenje, pametan, ekološki prihvatljiv, energetski učinkovita grijalica za nisku potrošnju energije i mogućnost uštede do 50% na računima za struju.

Među kategorijama proizvoda Canyon-a, brenda kvalitetne i pristupačne dodatne opreme za PC i mobilne uređaje, na štandu će biti dostupne sljedeće grupe proizvoda: power bankovi, bežični punjači, zidni punjači, auto držači i kablovi sa različitim vrstama konektora. Lorgar, brend visokokvalitetnih profesionalnih uređaja za igranje s ciljem podizanja iskustva igranja na novi nivo, prikazuje gamepade, web kamere, slušalice, miš i mikrofone za impresivnu igru.

Prestigio, brend potrošačke elektronike, prikazuje roadrunner za automobile (DVR), automatske otvarače za vino i set dodataka za vino, kao i jedinstvenu prvu tastaturu na svijetu Click&Touch, prepoznatu za dizajn proizvoda prilagođen korisniku na prestižnoj međunarodnoj dodjeli Red Dot Awards. Perenio, specijaliziran za Internet stvari i pametne uređaje, predstavlja PERENIO IONIC SHIELD™ Cold Plasma Emiter sa CoV kapsulom složenih metalnih jona za smanjenje i suzbijanje nivoa koncentracije virusa u zatvorenom području primjene (vazduh i površine), kako je testirano i potvrđeno od strane akreditovanih laboratorija.

ASBIS je opredijeljen da poslovnim klijentima i partnerima ponudi inovativne tehnološke proizvode visoke potražnje. Kompanija pruža kvalitetne, pristupačne i razumne cijene i napredni inženjering. To osigurava uspjeh na najkonkurentnijim i najrazvijenijim tržištima.

Upoznajte ASBIS tim na IFA na štandu partnera 4PHONES (102b sala 6.2A) i uvjerite se sami!

O kompaniji 4PHONES 
4Phones se više od 12 godina posvetio uvozu i distribuciji rezervnih dijelova za mobitele, tablete i laptope napriznatiji brendova na cijelom europskom tržištu. Kompanija je fokusirana na maloprodajno tržište i servisne centre širom EU kontinenta. Za više informacija posjetite: http://4phones.eu/