December 15th

SAPPHIRE je predstavio NITRO+ Radeon RX Vega 64 i Vega 56 Limited Edition

BUY ONLINE

SAPPHIRE Video Card RADEON RX VEGA

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 i Vega 56 Limited Edition kartice omoućavaju da se ispolji ono najbolje od Vega arhitekture sa fabrički-postavljenim performansama i napredan sistem hlađenja, skriven zadivljujućim dizajnom.

Komora za isparavanje se nalazi u pozadini, ukazujući na najefikasniji način hlađenja.

 

Ključne karakteristike:

  • Factory overclocked, i do 7% brže vs. referentni modeli
  • Komora za isparavanje za najefikasniji GPU sistem hlađenja do sada
  • System Fan Control
  • Novi RGB LED pozadinsko osvjetljenje
  • Card Support Bracket uključen

Nivo performansi- entuzijastički

Kako biste zadovoljili najzahtjevniji scenario u gaming-u, SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega kartice sadrže factory-overclocked. The NITRO+ RX Vega 64 model sadrži GPU sa 4096 Stream Procesorima koji radi sa 1611 MHz Boost Clock. NITRO+ RX Vega 56, čip sadrži 3584 Stream Procesore podešene na 1572 MHz. Oba modela dolaze sa dva spremnika druge generacije High Bandwidth Memory, sa 8 GB sveukupno. Memorija je podešena na 945 MHz – 1890 MHz Effective (Vega 64) i 800 MHz – 1800 MHz Effective (Vega 56). Sa ovim podešavanjima, SAPPHIRE NITRO+ RX Vega model ostvaruju do 7% bolje performanse u odnosu na referentne kartice. Ukoliko je potrebno, oba modela se mogu lako podesiti na 2nd BIOS za energy-saving Efficiency Settings koristeći hardware switch koji se nalazi sa strane kartice.

Vapor Chamber-based Cooling

Namjenski kreiran sistem hlađenja, korišten na dvije nove NITRO+ RX Vega kartice je najefikasniji sistem hlađenja u SAPPHIRE do sada. Kako biste postigli operativnu temperaturu GPUs na ciljanih 70°C, SAPPHIRE je ponovo vratio svoj inovativni sistem hlađenja, koji se proslavio kroz SAPPHIRE’s Vapor-X serije grafičkih kartica. Koristeći ovaj sistem na GPU i HBM2 memoriji je smanjilo temperaturu do 5°C. Snažno VRM hlađenje se postiže pomoću posebnog modula sa setom od dvije 6mm toplotne cijevi. U konačnici, toplota se rasipa pomoću tri efikasna ventilatora- dva, nešto veća, koja se nalaze sa strana, radeći u pravcu suprotnom od kazaljki na satu, i manji ventilator koji radi u pravcu kazaljki na satu, kako bi obezbijedili optimalan protok zraka. S obzirom na sve spomenute performanse, SAPPHIRE NITRO+ je kreiran da istakne sve potencijale AMD RX Vega GPU.