Prestigio Solutions

Prestigio Solutions je lansirao revolucionarni tablet Virtuoso PSTA101 – savršen za profesionalce, studente i edukatore

Izrađen s preciznošću i pažnjom prema detaljima, Tablet Virtuoso PSTA101 postavlja novi standard u području tehnologije. S istaknutom pjeskarenom završnom obradom i stražnjim poklopcem od visokokvalitetnog aluminija, obećava trajnu kvalitetu i vizualnu privlačnost.

Tablet Virtuoso PSTA101 svojom svestranošću i prenosivošću može se koristiti u brojnim scenarijima kako bi se poboljšala produktivnost i unaprijedila interakcija s kupcima. Koristite ga za upravljanje rezervacijama u prostorijama za sastanke, pružanje usluga kupcima bilo gdje unutar prodavnice ili za prezentaciju personaliziranih ponuda, preporuka proizvoda i zanimljivog multimedijalnog sadržaja.

Za poslovne profesionalce, ovaj tablet također nudi besprijekorne mogućnosti multitaskinga i pristup širokom rasponu preinstaliranih aplikacija. Brza i odzivna izvedba osigurava da možete obavljati zadatke bez ikakvog zastoja ili kašnjenja. S dugotrajnom baterijom i brzim punjenjem, možete ostati produktivni tokom cijelog dana bez brige o nedostatku napajanja.

Za studente i edukatore, Tablet Virtuoso PSTA101 nudi mnoštvo interaktivnog sadržaja i aplikacija za razvoj vještina koje čine učenje ugodnim i angažirajućim. S preko 1300 3D scena, 100+ obrazovnih videozapisa, audio datoteka i radnih listova, studenti mogu istraživati svijet znanja na dohvat ruke.

Tablet Virtuoso PSTA101 je uređaj koji usklađuje stil s praktičnošću. Bez obzira jeste li poslovni profesionalac ili student, ovaj tablet je oblikovan kako bi zadovoljio vaše potrebe i premašio vaša očekivanja. Iskusite sljedeću razinu izvrsnosti s Tabletom Virtuoso PSTA101.