U novembru 2023. godine Prestigio Solutions je predstavio novu seriju interaktivnih ekrana MULTIBOARD pod nazivom „LIGHT+“.

PREDSTAVLJAMO NOVU LIGHT+ MULTIBOARD SERIJU PRESTIGIO SOLUTIONS INTERAKTIVNIH EKRANA

Kao i ranije, LIGHT+ serija se može poručiti u dimenzijama 65inch, 75inch, 86inch, 98inch. Sve modele ove serije možete pogledati na ovom linku.

ISKUSITE NOVU RAZINU INTERAKCIJE

Interaktivni ekrani Multiboard Light Plus je nova generacija panela za poslovanje i obrazovanje, koji sadrži napredne specifikacije u usporedbi s prethodnim modelima Multiboard Light i Prime. Povećana produktivnost garantuje naprednih 50.000 sati iskustva, za dug i intenzivan rad prema potrebama vašeg tima ili razreda dok surađujete ili učite. Predstavljajte, podučavajte ili učite, novi Multiboard Light+ savršeno je rješenje za vas.

All-in-one riješenje objedinjuje sve potrebne alate i napravljeno je da zamijeni više uređaja za cijeli sastanak ili učionicu. Snažan hardver zajedno s unaprijed instaliranim softverom pruža svestrano i korisniku prilagođeno rješenje za sve vaše interaktivne potrebe.

Doprinesite idejama, uredite ih i pružite povratne informacije na besprijekoran i učinkovit način. Multiboard Light+ ekran s 40 istovremenih točaka za dodir i pisanje potiče aktivno sudjelovanje i angažman među članovima tima, što dovodi do bolje komunikacije i produktivnijih sastanaka ili lekcija.

BEŽIČNO DIJELJENJE ZASLONA S VIŠE UREĐAJA

Podijelite svoje zaslone i surađujte u stvarnom vremenu, bez obzira na vaš uređaj. Serija Multiboard Light+ podržava bežično dijeljenje zaslona s Androida, Windowsa, Maca, iOS-a. Omogućuje izvorno dijeljenje ekrana putem aplikacije AirPlay.

BUDI KREATIVAN

Multiboard Light+ podržava pisanje s 2 različite boje istovremeno. Štoviše, s funkcionalnom aktivnom olovkom možete mijenjati slajdove, praviti bilješke i kontrolirati debljinu olovke bez dodatnih alata i radnji.

RIJEŠENJE ZA PREDUZEĆA

Multiboard Light+ sadrži sve značajke potrebne za zajednički rad u jednom uredu ili na više lokacija. Organizirajte prezentaciju ili videosastanak, interaktivna ploča za posao sadrži sve što vam je potrebno — od višedodirnog zaslona do cjelovitog rješenja za videokonferencije i Wi-Fi modula u jednom uređaju. Podignite saradnju na potpuno novu razinu, omogućujući timovima, zaposlenicima na daljinu i poslovnim partnerima da učinkovito rade zajedno.

NAPREDNO UČENJE U ŠKOLAMA

Učinite nastavu zanimljivijom i dinamičnijom uvođenjem novog Multiboard Lighta + u svoj školski sistem. Napravite upitnike na ploči, objasnite novu temu, posjetite virtualnu galeriju ili organizirajte edukativnu igru. Koristite mozaBook s najnovijim knjigama i videotekom kao nadopunu svojih lekcija i upućujte video pozive pozvanim učiteljima diljem svijeta. Za početak nastave samo kliknite na odabranu aplikaciju na ploči. Najnovije aplikacije osigurat će zdravo obrazovno okruženje i potaknuti interes djece za učenje.

PROŠIRITE VAŠ ANDORID EKRAN SA WINDOWS-om

Opciono PC modul temeljen na snažnom Intel® procesoru i Windows 11 Pro OS-u te ugrađeni 3G/LTE modul može poboljšati performanse i otvoriti još više mogućnosti za učenje ili rad.

Asbis d.o.o. pruža besplatan konsalting za sve krajnje poslovne korisnike i edukacijske ustanove. Slobodni ste nam poslati upit ili pozvati na:

 

Amer SEJKANOVIĆ
Product Line Manager
Phone: +387 33 770 228
E-mail: amer.sejkanovic@asbis.ba