Ultimativno Logitech rješenje za video streaming iz vašeg kućnog studija

Nova Logitech StreamCam sada dostupna i u ASBIS BH

Potpuno nova web kamera posebno dizajnirana za video kreatore i video streamer-e.

Odlikuje se Full HD 1080/60 fps kvalitetom videa, različitim opcijama pozicioniranja i povezivanjem putem USB-C. StreamCam u kombinaciji sa “Logitech Capture” video firmware-om, je savršena za streaming na platformama Twich, YouTube, Instagram, Facebook i drugima. Ova kombinacija koja nadahnjuje, zadovoljava i najviša očakivanja:

  • Pametni focus i ekspozicija, zajedno sa prepoznavanjem lica, garantuju najbolji izgled u svakom videu
  • Pametno uramljivanje za koje brine AI osigurava da predmet/osoba uvijek bude u kadru
  • Ugrađena stabilizacija slike čini svaki video besprijekorno glatkim
  • Vertikalni Full HD video je perfektan za dijeljenje kratkih priča putem Instagrama ili Facebooka na mobilnim uređajima
  • Mogućnost snimanja stereo ili mono zvuka u skladu sa vašim postavkama

Preuzmite StreamCam brošuru.

Za narudžbe, rapoloživost i ostale upite, molimo kontaktirajte darko.bradaric@asbis.ba

O Logitech-u
Logitech dizajnira proizvode koji su prisutni u svakodnevnici ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima do kojih im je važno. Prije više od 35 godina Logitech je počeo povezivati ljude putem računara a sada je to multi-brand kompanija koja dizajnira proizvode koji okupljaju ljude kroz muziku, igre, video i računarstvo. Brand Logitech uključuju Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphone, ASTRO Gaming i Logitech G. Osnovan 1981. godine sa sjedištem u Lausanne, Švicarska, Logitech International je švicarska javna kompanija koja kotira na the SIX Swiss Exchange (LOGN) i na Nasdaq Global Select Market (LOGI). Pronađite Logitech na www.logitech.com ili @Logitech.