Japanski ekspert u segmentu monitora i display solucija

IIYAMA monitori na tržištu Bosne i Hercegovine

Prateći kretanja na svjetskom tržištu te potrebe domaćeg tržišta, ASBIS na tržište Bosne i Hercegovine dovodi japanski brend IIYAMA, www.iiyama.com, jednog od vodećih svjetskih proizvođača visoko kvalitetnih monitora.

IIYAMA Electric Co je osnovana 1973. godine, proizvodeći ekrane za male televizore u boji, a danas nudi monitore velikih formata i touchscreen rješenja u LCD i LED tehnologiji, desktop monitore i G-Master, vrlo cijenjene monitore za gamere.

IIYAMA monitori se najviše izdvajaju u segmentu profesionalnih desktop monitora, gaming monitora, touch desktop monitora i touch interaktivnih flat panela. Nudeći inovativna rješenja, ponuda IIYAMA branda usmjerena je na kvalitetniju komunikaciju i bržu digitalizaciju kompanija.

U januaru 2019. godine u Amsterdamu, na najvećem sajmu AV i integration sistema – ISE 2019, IIYAMA je predstavila svoja posljednja profesionalna AV rješenja uključujući interaktivne LFD i profesionalna touchscreen open frame rješenja, signage rješenja te najveći IIYAMA 98” ekran.

ASBIS kao ovlašteni distributer i servis za Bosnu i Hercegovinu nudi garanciju na sve proizvode u trajanju od tri godine, sa mogućnošću opcionalnog produženja na određenim modelima.

Za sve dodatne infomacije i ponudu monitora branda IIYAMA kontaktirajte nas:

AMER SEJKANOVIĆ
Product Line Sales Manager
Mob: +387 61 204 418
Tel: +387 33 770 228
E-mail: amer.sejkanovic@asbis.ba