Edgecore Networks

Edgecore Networks je predstavio vrhunsku agregaciju i Core Router

Sa uvođenjem 5G, operateri i provajderi usluga u cloud-u nadograđuju svoju mrežnu infrastrukturu kako bi odgovorili na veliki rast propusnog opsega potaknut novim inovativnim uslugama i povećanim brojem korisnika. Edgecore Networks pruža seriju novih otvorenih mrežnih ruter platformi koje sadrže Broadcom StrataDNX familiju čipseta sa dubokim dizajnom bafera koji ispunjavaju različite korisničke slučajeve u jezgrom, metrou i mrežama za agregaciju. Novi ruter kombinuje mogućnost višenamenskog naprednog algoritama rutiranja sa hardverom na nivou operatera i MPLS mogućnostima za pružanje vrhunskih mrežnih rešenja za centre podataka, dobavljače usluga i preduzeća. Platforma nudi sveobuhvatan skup funkcija i višenamjenske funkcije kroz svoj robustan hardverski dizajn, kao što su IP/MPLS rutiranje, VPN, QoS i sigurnost, koji se mogu lako konfigurirati i upravljati kroz Edgecore bogat partnerski ekosistem. 

Product Highlights 

Agregacijski ruteri:

Ruteri serije AGR400 podržavaju nisku potrošnju, skalabilnu paketnu bafer memoriju i različite karakteristike nosioca, uključujući Ethernet OAM, MPLS i segmentno rutiranje za najzahtjevnija okruženja. Ova serija uključuje hardverske opcije sa eksternim TCAM i eksternim TAP čipom, opremljene bogatim vremenskim interfejsima (1PPS, 10MHz, TOD) i punu podršku za SyncE i IEEE 1588v2 vremenske profile, što je idealno za bilo koju vrstu mrežne agregacije. 

Osnovni ruteri: 

Ruteri serije COR500 nude preklopnu strukturu visokih performansi za aplikacije za operatere, centre podataka ili transportne mreže. Rješenje pruža ukupno 96 Tbps propusnog opsega u spine and leaf arhitekture. 

Hyperscale Data Center Switches:

DCS240 je isplativ, otvoren mrežni spine switch za fabriku centara podataka, koji pruža 400G žičnu brzinu sa 12,8 Tbps propusnog opsega.