Brže. Pametnije. Prilagodljivije.

Istražite novu seriju Dell Latitude laptopa

Najinteligentniji računari na svijetu sa ugrađenim AI prilagođavaju se načinu rada, gdje god da radite, uz vrhunske inovacije poput ExpressResponse, Intelligent Audio i ExpressSign-in.

Predstavljamo Latitude 9510, najmanji, najlakši i najinteligentniji 15” poslovni laptop koji može biti Vaš 2-u-1 uređaj. Opremljen je sa ugrađenim Dell Optimizer AI, vrhunski zvučnik s Intelligent Audio i 5G dizajnom.

 

Tehnologija koja se prilagođava jednako brzo kao i vi

Pretvorite svoje radno iskustvo na daljinu pomoću Dell Optimizer-a, jedinog ugrađenog softvera za optimizaciju temeljenog na AI koji uči i reagira na način vašeg rada. Značajke poput ExpressResponse, Intelligent Audio i ExpressCharge intuitivno analiziraju i prilagođavaju kritična područja vašeg sistema, uključujući performanse, audio, trajanje baterije i još mnogo toga. Rezultat? Besprijekorno iskustvo s manje poremećaja na bilo kojem mjestu.

 

Latitude 9000 serija

Predstavljamo potpuno novu, ultra premium liniju laptopa i 2-u-1 uređaja: Latitude 9000 seriju sa Dell Optimizer-om. Dell-ova najmanji i najlakši laptopi precizno su izrađeni s finim detaljima i prilagođavaju se načinu rada, tako da možete učiniti više i brže.
 

• InfinityEdge ekran
• Dell Optimizer – ugrađeni AI softver koji se prilagođava Vašem načinu rada gdje god se nalazite
• Nevjerojatno trajanje baterije uz ekspresnu brzinu punjenja od čak 80% za 60 minuta
• Ugrađeni premium zvučnik uz Inteligent Audio sistem koji smanjuje odjeke i šumove u pozadini
• Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) povezivost koja osigurava gotovo 3x veću brzinu
• Poboljšane performanse uz najnoviju 10. generaciju Intel® Core™ i7 vPro® procesora
• Mogućnosti konfiguracije kao laptop ili 2-u-1

 

Za dodatne informacije i ponudu, kontaktirajte nas.