Limasol

ASBIS se pridružuje WEKA Innovation Network kako bi ubrzao Enterprise AI inicijative za svoje klijente

WEKA je u misiji da zamijeni decenije kompromisa u infrastrukturi podataka platformom podataka zasnovanom na pretplati na softver koja je namjenski napravljena da podrži moderna radna opterećenja koja zahtijevaju velike performanse kao što su umjetna inteligencija (AI) i mašinsko učenje (ML). WEKA Data Platform za AI pruža radikalnu jednostavnost, epske performanse i beskonačnu skalu potrebnu za podršku poslovnom AI radnom opterećenju na gotovo svakoj lokaciji. Bez obzira da li je lokalno, u oblaku, na rubu ili među platformama, WEKA ubrzava svaki korak distribucije AI podataka preduzeća – od unosa podataka, čišćenja i modeliranja, do validacije ili zaključivanja obuke.

“WEKA sa zadovoljstvom može da poželi dobrodošlicu ASBISC Enterprises PLC-u u WIN program” rekao je Andrew Perry, potpredsjednik prodaje u WEKA-i. „Naš globalni ekosistem kanala je kritičan kanal za prenošenje transformativne moći WEKA Data Platforme za AI organizacijama širom svijeta i mi smo posvećeni njihovom uspjehu. Radujemo se saradnji sa ASBISC Enterprises PLC-om kako bismo pomogli svojim klijentima da podignu korporativne AI inicijative na viši nivo.”

“Sretni smo što smo udružili snage sa priznatim vizionarom u oblasti upravljanja podacima. ASBIS je posvećen izgradnji portfelja najtraženijih i najinovativnijih rješenja, i uvjereni smo da će naši kupci koji trebaju maksimizirati svoje performanse skladištenja imati velike koristi od našeg novog partnerstva s WEKA-om,” komentirao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBISC Enterprises PLC.

WEKA
WEKA® je vodeća platforma podataka za postizanje prvih rezultata na tržištu uz pomoć umjetne inteligencije i mašinskog učenja. Optimizirana za hibridea oblake i rubna okruženja, WEKA napredna arhitektura pomaže u rješavanju složenih izazova podataka i pruža zaista epske performanse u velikim razmjerima. Najveći svjetski AI projekti pokreću se na WEKA-i: osam od Fortune 50 koristi WEKA Data Platformu za AI kako bi podstaklo inovacije i otkrića danas. Kompaniju podržava devet strateških investitora svjetske klase, uključujući Hitachi, HPE i NVIDIA.

Za više informacija, posjetite https://www.weka.io.