ASBIS postao ovlašteni distributer Ubiquiti Networks

ASBIS i Ubiquiti Networks su potpisali ugovor o distribuciji čime je započeta distribucija kompletnog portfolija u svim zemljama ZND-a (Kazahstan, Ukrajina, Bjelorusija, Moldavija, Armenija, Gruzija, Azerbejdžan, Turkmenistan, Uzbekistan, Tadžikistan, Kirgistan), zeljama Balkana (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Rumunjska, Srbija, Slovenija), Baltičkim zemljama (Estonija, Litvanija, Letonija), te u zemljama Kipar, Češka, Grčka, Mađarska, Malta, Slovačka. U MEA regionu, ASBIS već posluje kao distributer Ubiquiti proizvoda.

Proizvodni asortiman obuhvaća Wi-Fi rješenja u zatvorenom i otvorenom prostoru, dodatnu opremu, kao i switching i routing opremu, pružajući potpunu pokrivenost tržišta za mala i srednja poduzeća.

Potpisivanje sporazuma o proširenju poslovanja dovodi našu suradnju s kompanijom Ubiquiti na viši nivo. Ubiquiti proizvodi vam omogućavaju da izgradite pouzdana i brza bežična rješenja, te da obezbijedite vezu između ureda. Ove prednosti, zajedno sa konkurentnom cijenom, nude mogućnosti korištenja Ubiquiti rješenja u projektima koji zahtjevaju odličan odnos cijene i performansi“, rekao je Georgii Saprykin, Direktor proizvodnih linija i marketinga u  kompaniji ASBISc Enterprises.

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC je vodeći distributer, OEM i provajder rješenja za IT, IoT, IoT, AI širom Centralne i Istočne Europe, zemljama bivšeg Sovjetskog saveza, Bliskog istoka i Azije. Kompanija je specijalizirana za distribuciju dodane vrijednosti (VAD), B2B tržišnih rješenja kao i distribuciju ICT proizvoda od svjetskih dobavljača. Saradnjom s liderima IT industrije, ekspertski timovi Grupacije konfigurišu hardverske proizvode i elemente softvera, cloud-bazirane usluge i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rješenja. za više informacija posjetite www.asbis.com

O Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks je fokusiran na demokratizaciju mrežnih tehnologija na globalnom nivou – ukupna isporuka od gotovo 85 miliona uređaja igra ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Profesionalne mrežne proizvode pokreću Ubiquiti UNMS i UniFi softverske platforme kako bi pružili distribuirani pristup internetu i unificirano upravljanje informacijskom tehnologijom.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovane zaštićene oznake Ubiquiti Networks, Inc. u SAD i ostalim zemljama. Za više informacija posjetite www.ubnt.com.


Za sva dodatna pitanja i ponude, kontaktirajte Ubiquiti prodajnog predstavnika:

Ajdin ZILIĆ
Product Line Sales Manager
Tel: +387 33 770 208
Mob:+387 62 991 957
Email: ajdin.zilic@asbis.ba