CloudFest 2019 je najznačajnije godišnji događaj namijenjen cloud i global hosting pružateljima usluga. Ove godine održava se u Njemačkoj u periodu 26.-28.03.2019.

ASBIS učestvuje na CloudFest 2019

Šta je CloudFest?

CloudFest 2019 je sajam koji okuplja pružatelje hostinga i cloud usluga. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati na velikom broju predavanja koje će voditi istaknuti govornici, prisustvovati zanimljivim i atraktivnim radionicama te imati priliku stvoriti mrežu novih poslovnih kontakata kroz večernja druženja tokom sajma.

Ove godine imat ćete priliku upoznati slavne i uticajne osobe, novinare i stručnjake iz svijeta tehnologije, medije i mnoge druge. S toga CloudFest važi za jedan od najboljih high-tech, cloud i medijskih sajmova.  Među najavljenim istaknutim govornicima CloudFesta, svoje mjesto će zauzeti inovator "Apache Webserver" Brian Behlendorf, cybercrime stručnjakinja Tatiana Tropina i tehnološki direktor "Microsoft Azure" Mark Russinovich.

Kako nas možete pronaći na CloudFest?

Kako bi započeli novu ili nastavili dugogodišnju suradnju, razmijenili informacije i iskustva te pronašli nova rješenja za uspješno poslovanje, potrebno je samo da nam se pridružite.

ASBIS odjeljak #G11!

Također, možete nam najaviti vrijeme i dan dolaska koje Vama odgovara, kao i broj osoba koje bi prisustvovale na sastanaku, te nam poslati zahtjev na email  vad@asbis.com

Kako doći na CloudFest?

Našim partnerima želimo obezbijediti pristup širokom spektru stručnih osoba u IT industriji, te mogućnost da saznaju sve o najnovijim tehnologijama i poslovnim prilikama. CloudFest je festival gdje imate priliku sudjelovati na raznim prezentacijama, predavanjima i biti dio večernjih druženja namijenjenih stvaranju novih poslovnih poznanstava.

Uz našu besplatnu propusnicu, nema razloga da ne prisustvujete na CloudFest 2019 – najvećem svjetskom cloud i internet sajmu! Pridružite nam se i iskoristite sljedeće mogućnosti:

  • Ulaz na sva predavanja i prezentacije
  • Catering uslugu uz uključen ručak i pauze za kafu
  • Pristup najznačajnijim društvenim događajima: Come2Gather, ConneXion Party i Havana Night
  • Event bag sa svom dokumentacijom o CloudFest
  • Besplatan prevoz od Offenburg do Rust i od Rust do Offenburg

Vidimo se na CloudFest 2019! ASBIS odjeljak #G11