Kamere iz Generacije 5 UniFi Protect su najnoviji vrhunski proizvodi uključeni u ASBIS-ovu ponudu sigurnosnih rješenja i predstavljaju novu generaciju kamera koje transformišu svijet sigurnosti i nadzora pružajući izvanredne performanse i odličan odnos cijene i kvaliteta.

ASBIS je dodao nove Ubiquiti kamere u svoj portfolio pametnih sigurnosnih rješenja

Ova linija proizvoda obuhvata četiri modela koji pružaju izvanredna sigurnosna rješenja.

  1. Dizajn kamere G5 Pro je najnapredniji do sada. Ima ojačano aluminijumsko kućište i lako se montira na plafon, zid ili stub. 4K rezolucija kamere, 3x optički zoom objektiv i izvanredan dinamički raspon savršeno dopunjuju napredne sposobnosti pametnog otkrivanja UniFi Protect, omogućavajući izvanredno korisničko iskustvo.
  2. G5 Bullet nudi odličan odnos cijene i performansi sa svojom 2K HD rezolucijom i manjim faktorom oblika kamere.
  3. G5 Dome donosi ista poboljšanja u kvalitetu slike sa dizajnom vandal-proofe kamerom u obliku kupole koja se može montirati na zid ili plafon.
  4. G5 Flex je najsvestranija kamera i može se montirati unutra ili vani u bilo kojem okruženju.

Glavne prednosti UniFi Protect G5 kamera su:

  1. Kristalno jasna 4K rezolucija: Kamere G5 snimaju video materijal u izvanrednoj 4K rezoluciji, omogućavajući vam da vidite svaki detalj sa zadivljujućom jasnoćom.
  2. Izvanredna sposobnost snimanja pri slabom osvjetljenju: Kamere G5 se odlično snalaze u uslovima slabog osvjetljenja, pružajući izuzetan kvalitet slike 24/7. Možete im vjerovati da će dobro raditi čak i u izazovnim okruženjima.
  3. Pametna tehnologija za detekciju: Uživajte u miru sa inteligentnim mogućnostima detekcije kamera G5, koje nude preciznu detekciju pokreta, naprednu analitiku i prilagodljive obavještaje kako biste bili obaviješteni i osigurani.
  4. Fleksibilne opcije montaže: Kamere G5 se lako mogu instalirati u bilo kojem okruženju zahvaljujući različitim opcijama montaže, uključujući zidne, nosače za plafon ili stub.
  5. Besprijekorna integracija: Korisnički prijateljski softver Ubiquiti olakšava povezivanje i upravljanje vašim kamerama. Možete pratiti više kamera sa centraliziranog kontrolnog panela za optimizirano iskustvo.
  6. Izdržljive i vremenski otporne: Kamere G5 su izrađene da izdrže vremenske uslove i imaju IP67 ocjenu, što ih čini pogodnim za unutarnje i vanjske primjene.
  7. Proširive i skalabilne: Sistem kamera G5 je dizajniran da raste sa vašim potrebama, nudeći skalabilnost koja odgovara svakom projektu.
  8. Pouzdana kvaliteta Ubiquiti: Ubiquiti je pouzdano ime u oblasti mrežne i video nadzora, poznato po izuzetnoj kvaliteti i performansama. Sa kamerama G5 možete očekivati ništa manje.

O Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks je usmjeren na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnoj razini – ukupna isporuka skoro 85 miliona uređaja igra ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u više od 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Naši profesionalni mrežni proizvodi pokreću naše UNMS i UniFi softverske platforme kako bi pružili visokokapacitetski distribuirani pristup internetu i ujednačeno upravljanje informacionom tehnologijom, redom. Ubiquiti, Ubiquiti Networks, U logo, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovane robne marke ili zaštitni znakovi Ubiquiti Networks, Inc. u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Za više informacija, molimo posjetite www.ubnt.com.