ASBIS je upravo postao oficijelni distributer AccelStor rješenja za pohranu na sljedećim tržištima: Rusije

ASBIS najvljuje distribuciju AccelStor All-Flash Storage Solutions u Rusiji, Centralnoj i Istočnoj Europi, Srednjeg Istoka i Sjeverno Afričkih regija

29. januara, 2018 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), osnovan 1990, stručnjak Value-Add distribution (VAD) Informacija i komunikacionih tehnologija proizvoda i rješenja tržišta u nastajanju u EMEA,dodaje u portfolio AccelStor NeoSapphire All-Flash Arrays sa jedinstvenim kapacitetom tehnologije u više od 30 zemalja u EMEA. U većini ovih zemalja ASBIS omogućava kvalificiran VAD tim prodaje,  tehničke stručnjake kako bi pomogli System Integratorima Corporate VARs, i ISPu za pronalazak optimalnih rješenja za sve potrebe kupaca.

Potpredsjednik AccelStor, David Kao, rekao je: “Zahtjevi digitalne ere znaći da preduzeća moraju prvenstveno poboljšati brzinu i efikasnost,  definirajući strategiju rasta baziranu na novim IT servisima. AccelStor ima za cilj osigurati inovativan kapacitet rješenja za preduzeća. Sa velikom podrškom i industrijskim iskustvom  ASBISa, zajedno možemo omogućiti spremnu budućnost IT rješenja kako bi zadovoljili zahtjeve naših kupaca jednako kao i pogon poslovnih ishoda u Centralnoj i Istočnoj Europi, ali i regije Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike."

AccelStor i ASBIS će se fokusirati na centralne podatke i infrastrukturu clouda za segment kao što su telekomunikacije i državno tijelo. Digitalna transformacija je odvažan potez prema visokim perfomansama računalne aplikacije koji prestavlja značajan potez prema većoj fleksibilnosti poslovnog modela  za svaku organizaciju. Ono će značajno poboljšati iskustvo korisnika  i ponuditi veću raznolikost diferencijalnih servisa. ASBIS ima široko iskustvo u ponudi IT rješenja za preduzeća i AccelStor  NeoSapphire su  ugrađeni tako da se lako nose sa intenzivnom primjenom zadataka kako bi se spoznale potrebe pohrane ovih segmenata..

“Zadovoljstvo nam je započeti saradnju sa AccelStor na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Yuri Ulasovich, COO u ASBIS Enterprises PLC. " AccelStor All-Flash rješenja za pohranu proširuje ASBISov proizvodni portfolio  i osgurava dalji razvoj  Value Added Distribution sa boljim poslovnim propozicijama za naše partnere. NeoSapphire All-Flash se koriste za true softwarom definiran pristup koji je dizajniran  all-flash nizovima kako bi omogućili isplativu all-flash pohranu sa velikim perfomansama za svaki scenario.Mi vjerujemo da će AccelStor omogućiti izvrsna rješenja za virtualizaciju,  računanje visokih performansi, cloud preduzeća, centralne podatke i druga ključna vertikalna tržišta."

O ASBISc preduzeću PLC

ASBISc preduzeće PLC (WSE: ASB) sa sjedištem na Kipru, ima urede u 24 zemlje i specijaliziran je za VAD distribuaciju informacionih i komunikacionih tehnologija za proizvode i rješenja globalnih dobavljača uključujući  Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD  i druge. Kompanija ima vlastite podružnice širom cijele EMEA regije, više od 1,300 uposlenika i  30,000 aktivnih kupaca u više od 60 zemalja cijelog svijeta.

Za više informacija posjetite stranicu:  www.asbis.com.     

O AccelStor

AccelStor ubrzava pomak paradigme od konvencionalnog diska  do moderne all-flash pohrane. AccelStor's NeoSapphire all-flash koji je pokrenuo FlexiRemap® software tehnologija, daju trajno visoku IOPS za poslovno kritičnu primjenu. Sa aerodinamičnom pohranom menadžmenta, podrška multi-protokola i prednjeg pristupa, hot-swappable solid-state drivera,  NeoSapphire serije omogućavaju rješenja perfomansi bottlenecks za I/O-intenzivnu primjenu kao što je virtualizacija, računanje visokih performansi baze podataka i obradu medija.

Za više informacija o AccelStor i NeoSapphire, posjetite www.accelstor.com.