Logitech osvojio 9 iF Design nagrada za 2017. godinu

Na ovogodišnjoj dodjeli iF Design nagrada, Logitech je kao i prethodnih 7 godina, prepoznat od strane iF International Forum Design organizacije iz Njemačke kao kompanija sa fokusom za dizajn. Ukupno 9 osvojenih nagrada novi je rekord za Logitech.

Nagrade su osvojene za sljedeće proizvode i inicijative:
Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard
Logitech BRIO 4K Pro Webcam
Logitech G Pro Gaming Mouse
Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse
Logitech G Prodigy Series
Logitech POP Home Switch
Logitech BASE
● Logitech brand identitet
● Logitech G ambalaža

„Naša je misija da budemo prepoznatljivi i priznati po inovacijama, da budemo kompanija koja stavlja fokus na dizajn“, ističe Bracken Darrell, predsjednik i generalni direktor Logitech-a. „Dizajn je u središtu našeg procesa stvaranja proizvoda, koristeći istovremeno i prednosti našeg dugogodišnjeg iskustva i rastuće snage u inžinjerstvu. Izuzetno smo ponosni na priznanje od strane iF organizacije. Osvojene iF Design nagrade su velika čast te ćemo ih opravdati kroz stavljanje dezajna u fokus svega što radimo.“

iF Design nagrade dodjeljuju se za proizvode bazirajući se na kriterijima za inovativnost i izradu, funkcionalnost, estetiku, odgovornost i pozicioniranje. Prepoznate širom svijeta kao simbol izvrsnog dizajna, nagrade iF Design se dodjeljuju po osnovu izbora 60 stručnjaka iz više od 20 zamalja.

Logitech proizvode pronađite u ASBIS asortimanu.