Izmjene u načinu rada

Poštovani partneri i cijenjeni kupci,

u skladu sa razvojem situacije vezano za epidemiju virusa COVID-19 i propisanim mjerama nadležnih službi, ASBIS d.o.o. prilagođava svoje poslovanje uzimajući u obzir prvenstveno zaštitu zdravlja radnika i kupaca.

Sve narudžbe pristigle do 15:00 h obrađuju se isti dan i isporučuju naredni dan. Narudžbe pristigle iza 15:00 h se obrađuju i pripremju za otpremu naredni radni dan.

Novi termin za lično preuzimanje robe u skladištu, te dostavu i preuzimanje robe u servisu je 12:00 – 14:00 h. Navedeni termin se primjenuje od 24.03.2020. i vrijedi do daljnjeg, a o ukidanju / izmjeni istog bit ćete blagovremeno obaviješteni. Usluga preuzimanja servisnih slučajeva na lokaciji kupca radi neometano, te u slučaju mogućih kašnjenja molimo da imate razumijevanja.

Podajno osoblje je preusmjereno na rad od kuće, ali i daje dostupno online i na mobilne brojeve telefona. Za hitne upite možete se obratiti dežurnoj prodajnoj službi na broj telefona 033 770 200.

Molimo da uvažite navedene termine i uslove rada, te da se pridržavate pravila koje će Vam dati naše osoblje prilikom preuzimanja robe.

Hvala na razumijevanju.

Vaš ASBIS!


 

Iskoristite prednosti online kupovine: ASBIS e-shop nudi Vam mogućnost online naručivanja uz značajne pogodnosti kroz Bonus Klub, te specijalne promocije i akcije.

Budite savjesni, ostanite kući i budite aktivni online. ASBIS e-shop Vam je dostupan 24/7.