Business Choice 2024 – Najbolji Brendovi za mrežnu opremu na radnom mjestu

Business Choice 2024 donosi pregled najboljih brendova u svijetu mrežne opreme, temeljen na povratnim informacijama stotina IT profesionalaca i čitatelja PCMag-a. Ova analiza pomaže u odabiru pouzdane mrežne opreme koja osigurava stabilan i brz internet pristup na radnom mjestu.

Business Choice 2024 – Najbolji Brendovi za mrežnu opremu na radnom mjestu

U savremenom poslovnom okruženju, pouzdana i brza internet konekcija nije samo luksuz — to je neophodnost. Da bi vaša kancelarija funkcionisala besprijekorno, potrebna vam je vrhunska mrežna oprema, uključujući rutere, pristupne tačke i mrežno skladište (NAS). Ali kako izabrati najbolje brendove koji će zadovoljiti potrebe vaše firme?

Prema povratnim informacijama stotina IT profesionalaca i čitatelja PCMag-a, određeni brendovi se izdižu kao najbolji izbori za mrežnu tehnologiju u radnom okruženju. Evo pregleda najboljih brendova i proizvoda za 2024. godinu:

Work from Home Routers and Work from Home Mesh Systems

Kada je u pitanju pouzdana usluga interneta, mrežna oprema poput rutera, pristupnih tačaka i mrežno pripojene pohrane (NAS) igra ključnu ulogu. Na osnovu opsežnih anketa tehnološki osviještenih profesionalaca, TP-Link se ističe kao najbolji izbor za samostalne rutere i cjelovite mrežne sisteme za rad od kuće. TP-Link-ovi Deco mrežni sistemi i samostalni ruteri nadmašuju konkurente, prednjači u performansama i vrijednosti.

Work from Home NAS Devices and IT-Managed Network Storage

Synology nastavlja dominirati tržištem NAS-a, osvajajući svoju desetu nagradu za poslovni izbor za radnu pohranu i servere. Izvanredni rezultati Synology-a u općem zadovoljstvu, mogućnostima sigurnosnog kopiranja i visokoj performansi učvršćuju njegovu poziciju kao najbolji izbor za NAS uređaje za rad od kuće. Western Digital je na drugom mjestu, ali zaostaje u poređenju sa sveobuhvatnim značajkama Synology-a. Samostalno sastavljeni NAS uređaji također postižu visoke rezultate u pogledu vrijednosti i performansi, čineći ih privlačnom opcijom za one s tehničkim vještinama.

IT-Managed Access Points

Ubiquiti nastavlja briljirati u kategoriji pristupnih pojmova, osvajajući prvo mjesto za IT-upravljane pristupne pojmove u 2024. godini. Iako se suočava s konkurencijom od deset drugih dobavljača, performanse i pouzdanost Ubiquiti-a se izdižu.

Za detaljne preglede i istraživanje najboljih mrežnih rješenja za vaše poslovanje, posjetite našu ASBIS web stranicu ili nas kontaktirajte za personalizovane savjete.