ASBISc Enterprises PLC je proširio ponudu s Blackberry softverom

ASBISc Enterprises PLC proširio svoju distribucijsku ponudu s BlackBerry softverom!

Limassol, Cipar – 20.10. 2016 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), vodeći distributer informacijskih i telekomunikacijskih proizvoda i rješenja na rastućim EMEA tržištima,  dodaje BlackBerry softver i usluge u svoj distributerski portfolio za zemlje u CEE i FSU regije. Širenje ponude pomoći će kompaniji u ostvarenju poslovnih prilika kod visoko reguliranih i sigurnosno osjetljivih sektora, poput zdravstva, vlade i finansijskih institucija .

“BlackBerry softver je nemjerljiv doprinos našem distribucijskom portfoliju,” izjavio je Serhei Kostevitch, CEO ASBIS Groupe. “Time ćemo pojačati našu "go-to-market" strategiju u CEE i FSU zemljama te kao distributer povečati našu vrijednost i poboljšati vlastitu raznolikost u ponudi. Sveukupno gledajući, sada smo bolje pozicionirani da podržimo potrebe partnera kod zahtjeva za secure mobility rješenjima te da pomognemo našim partnerima rast njihovog poslovanja .”“ CEE i FSU regije su rastuća tržišta gdje smo naumili da ostavimo dublji trag i gdje smo našli izvrsne prodajne partnere kojim to možemo postići,” izjavio je  Richard McLeod, VP Global Channels iz BlackBerrya. “Ponovo smo redizajnirali i transformirali naš prodajni kanal početkom godine kako bi partneri poput ASBIS Groupe bili bolje opskrbljeni da preuzmu vodstvo našeg "end-to-end" sigurnosnog rješenja i softvera. Zajedno sada možemo podržati poslovne subjekte u CEE i FSU regiji koji traže sigurnost, konektivnost te mobilizirati njihovu radnu snagu i ponuditi im jednostavniji pristup BlackBerry softveru i uslugama.”BlackBerry daje cijelom kanalu sigurnost i pouzdanost u nabavnom kanalu, proizvodu, te posjeduje povjerenje proizvođača za pružanje sigurnosti u mobilnom segmentu. ASBIS Groupa sada će biti u mogućnosti ponuditi svojim partnerima softversku platformu koja omogućuje i upravlja sigurnošću, mobilnošću i komunikacijom između i hardverskih uređaja, programa, mobilnih aplikacija te IoTa.

O ASBIS-u
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) se nalazi u 23 zemlje sa sjedištem na Cipru, te je specijaliziran za distribuciju informacijske i komunikacijske tehnologije, proizvoda i rješenja vodećih svjetskih proizvođača uključujući: Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Kompanija ima više od 1,100 zaposlenika te 27,000 aktivnih kupaca u više od 65 zemalja u svijetu. Za više informacija posjetite  www.asbis.com.

BlackBerry i povezane robne marke, imena, logotipi vlasništvo su kompanije BlackBerry Limited.