Udobnost u hladnim danima

Kako efikasno zagrijati noge

Tokom hladnijih godišnjih doba, mnogi od nas se suočavaju s problemom hladnih nogu i traže efikasne načine da ih zagriju. Jedno od izvrsnih rješenja je AENO grijalica, koja se može koristiti kao grijalica za noge, pružajući vam udobnost, poboljšavajući cirkulaciju krvi i doprinoseći zdravlju.

Da biste maksimalno iskoristili AENO grijalicu, važno je znati kako je pravilno postaviti.

Pravilno postavljanje infracrvene grijalice

AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED uglavnom emituju toplinu sa svoje prednje, ravne površine direktno prema tijelu, što može pomoći u zagrijavanju nogu i stopala. Za maksimalnu efikasnost, trebali biste postaviti grijalicu na udaljenosti od najviše metar i po od vaših stopala, tako da direktno zagrijava vaša stopala, pružajući ujednačeno i trenutno zagrijavanje.

Estetika i funkcionalnost

Spajajući stilski minimalistički dizajn s funkcionalnošću, infracrvene grijalice AENO Premium Eco Pametna grijalice i AENO Premium Eco Pametna LED grijalica ističu se svojim profilom debljine 11 mm, što im omogućava besprijekorno uklapanje u bilo koje okruženje, bilo da je riječ o kući, stanu ili uredu. Dostupni u tri sofisticirane boje – Pearl Black, Glossy White i Noble Gray – oni unapređuju svaku prostoriju ne samo kao uređaj za grijanje već i kao dekorativni dodatak. Ove grijalice se sastavljaju u Evropi prema strogim sigurnosnim standardima i izrađeni su od premium materijala poput kaljenog stakla, što garantuje trajnost i sigurnost.

Inovacije i nagrade

AENO grijalice su dobile dvije Red Dot nagrade za dizajn i inovacije u kategorijama Grijanja i Klimatizacije te Pametnih proizvoda.

Kontrola pametnog grijanja

AENO grijalica može se prilagoditi osobnim potrebama s podešavanjem snage od 160 do više od 700 W i temperaturom ploče od 60 do 120 °C. Bez obzira želite li postaviti grijalicu ispod stola blizu vaših stopala ili na otvorenijem mjestu, možete efikasno kontrolisati izlaz toplote kako biste štedjeli energiju, postižući istovremeno brze rezultate zagrijavanja. S energetskom efikasnošću od 99 %, AENO grijalica dostiže maksimalnu snagu za samo 3 minute, pružajući brzo zagrijavanje uz nižu potrošnju energije i resursa u usporedbi s drugim vrstama grijalica. uređaj se može kontrolisati putem AENO aplikacije, omogućujući precizna podešavanja temperature i rasporeda.

Zaključak

Za one koji traže odgovor na pitanje “Kako mogu zagrijati svoje noge tokom hladnijih godišnjih doba?”, AENO infracrvene grijalice su savršen izbor. Brzo se zagrijavaju kako bi pružili trenutnu udobnost i toplinu. Preporučuje se postaviti grijalicu ispred sebe i usmjeriti je prema stopalima za najbolje rezultate. Elegantan dizajn i inteligentne funkcije čine AENO uređaje neprocjenjivim pametnim dodacima za vašu kuću, stan ili kancelariju.

Pronađite svoju najbližu trgovinu na sljedećem linku.


O brendu AENO i gijalicama AENO Premium Eco Smart Heater LED
AENO je mladi i dinamični brend pametnih kućanskih aparata, osnovan od strane međunarodnog tima visoko kvalificiranih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i nastoji stalno poboljšavati funkcionalnost svojih proizvoda i proširenju mogućnosti. Radi povećanja vrijednosti i kvalitete, optimizacija logističkih ruta isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju Premium Eco pametnih grijalica djeluje u Europi, u Poljskoj. AENO je dio portfolija brendova ASBISC Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u regiji EMEA, za distribuciju.

O ASBISC Enterprises:
ASBIS Group je vodeći distributer dodatne vrijednosti, pružatelj IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sjedištem na Kipru, grupa ima kancelarije u 45 zemalja, zapošljava više od 2.500 stručnjaka i služi 24.000 poslovnim korisnicima u 65 zemalja širom svijeta. Proizvodi u portfoliju brenda ASBIS su nagrađeni prestižnom Red Dot nagradom za dizajn proizvoda.