Tiha infracrvena grijalica

Moderne grijalice postaju sve efikasnije i jednostavnije za korištenje. Jedan od najtraženijih tipova je tiha infracrvena panel grijalica, savršena za one koji cijene tihi rad i odsutnost prašine u svojim domovima.

Tihe infracrvene grijalice poput AENO Premium Eco Smart Heater i AENO Premium Eco Smart Heater LED izdvajaju se među ostalim vrstama grijalica zbog svoje sposobnosti da direktno zrače toplinu na predmete i ljude, umjesto da samo griju zrak. Ključna karakteristika koja im omogućava potpuno tihi rad je odsutnost ventilatora i motora u njihovom dizajnu, čineći ih pravim grijalicama bez ventilatora, eliminirajući bilo kakvu buku, što je posebno važno za stvaranje udobnosti bez iritantnih zvukova i prašine.

Prednosti tihe infracrvene grijalice

Mir i tišina

Tiha infracrvena grijalica AENO idealna je za upotrebu u spavaćim sobama, dječjim sobama, uredima i drugim mjestima gdje je tišina važan faktor. Odsutnost buke i prašine pomaže u stvaranju povoljnog okruženja za odmor, rad ili spavanje, pozitivno utječući na zdravlje.


Učinkovitost

Infracrvene grijalice AENO rade na principu solarnog zagrijavanja, emitirajući infracrveno zračenje koje primarno zagrijava objekte i ljude. Zagrijani objekti potom otpuštaju toplinu u zrak, postupno povećavajući njegovu temperaturu. Ovo omogućava brzo i efikasno zagrijavanje uz smanjenu potrošnju energije i vremena.

Estetika i funkcionalnost

Moderne tihe AENO Premium Eco Pametne grijalice i AENO Premium Eco Pametne LED grijalice kombinuju elegantan dizajn, visoku funkcionalnost i služe kao sofisticirani dodatak svakom enterijeru. Grijalice su dostupne u tri elegantne boje: Pearl Black, Glossy White i Noble Gray. Ove boje omogućavaju grijalicama da se uklope u svaki enterijer, dodajući luksuz i udobnost.

Tanki profil

AENO grijalice imaju najtanji profil (samo 11 mm), što im omogućava besprijekorno uklapanje uz zid, zauzimajući minimalan prostor i ne narušavajući harmoniju dizajna prostorije. To ih čini izvrsnim izborom za male prostorije gdje je racionalna upotreba prostora važna.

Sigurnost

AENO Premium Eco Pametna grijalica i AENO Premium Eco Pametna LED grijalica se ne pregrijavaju zahvaljujući pametnoj kontroli temperature, što ih čini sigurnim za upotrebu u kući, posebno u blizini djece i kućnih ljubimaca. Važno je da u aplikaciji možete postaviti temperaturna ograničenja.


Prenosivost

AENO Premium Eco Pametna grijalica i AENO Premium Eco Pametna LED grijalica su prenosive i mogu se premještati iz jedne prostorije u drugu, što je posebno praktično ako trebate grijati različite prostorije tokom dana.

Pametna kontrola i dodatne funkcije

Pomoću AENO aplikacije možete jednostavno upravljati radom grijalice, postaviti raspored rada i pratiti energetsku efikasnost. To vam omogućava da uvijek održavate udobnu i toplu mikroklimu u vašem domu.

Linkove za aplikaciju možete pronaći ovdje: Google Play i App Store.

Glasovna kontrola

AENO grijalice podržavaju glasovnu kontrolu putem Google Assistanta i Amazon Alexe, što dodatno povećava praktičnost i intuitivnost njihove upotrebe. Ova vam omogućava podešavanje termostata i drugih postavki pomoću glasovnih naredbi.


Nagrade i priznanja

AENO proizvodi su dobile dvije Red Dot nagrade za dizajn i inovacije u kategorijama Grijanja i Klimatizacije te Pametnih proizvoda. Ove nagrade potvrđuju visok kvalitet AENO grijalica, čineći ih pouzdanim izborom za stvaranje udobnog i ugodnog okruženja u vašem domu.


Zaključak

Tiha infracrvena grijalica AENO savršeno je rješenje za stvaranje ugodnih i toplih uvjeta u vašem domu bez dosadnih zvukova. Spaja elegantan dizajn, visoku funkcionalnost, energetsku učinkovitost i sigurnost, te dolazi s trogodišnjom garancijom. Instalacija i upotreba tihe infracrvene grijalice je jednostavna i praktična, a pametna kontrola i dodatne funkcije čine je još privlačnijim izborom.

Pronađite svoju najbližu trgovinu na https://seasonal.aeno.com/where-to-buy

https://seasonal.aeno.com/heater

O brendu AENO i gijalicama AENO Premium Eco Smart Heater LED
AENO je mladi i dinamični brend pametnih kućanskih aparata, osnovan od strane međunarodnog tima visoko kvalificiranih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i nastoji stalno poboljšavati funkcionalnost svojih proizvoda i proširenju mogućnosti. Radi povećanja vrijednosti i kvalitete, optimizacija logističkih ruta isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju Premium Eco pametnih grijalica djeluje u Europi, u Poljskoj. AENO je dio portfolija brendova ASBISC Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u regiji EMEA, za distribuciju.

O ASBISC Enterprises:
ASBIS Group je vodeći distributer dodatne vrijednosti, pružatelj IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sjedištem na Kipru, grupa ima kancelarije u 45 zemalja, zapošljava više od 2.500 stručnjaka i služi 24.000 poslovnim korisnicima u 65 zemalja širom svijeta. Proizvodi u portfoliju brenda ASBIS su nagrađeni prestižnom Red Dot nagradom za dizajn proizvoda.