ASBIS proširuje svoj portfolio interaktivnih panela novim inovacijama od Prestigio Solutions

Prestigio Solutions, brend ASBISC Enterprises Plc., uveo je inovativnu Multiboard Light Series Gen 5 na tržište interaktivnih panela. Ovaj novi softver ugrađen u proizvod posebno je skrojen za poslovnu i obrazovnu upotrebu. Za preduzeća, nudi doživotnu licencu za OfficeSuite Premium, olakšavajući kreiranje i upravljanje dokumentima, kao i AquaMail Premium za efikasnu komunikaciju putem e-pošte direktno sa Multiboard-a.

Obrazovne institucije imaju koristi od godišnje pretplate na softver Mozaik Education, koji omogućava pristup digitalnim udžbenicima, preko 1.300 3D obrazovnih scena i niz igara za razvijanje vještina dizajniranih da poboljšaju iskustvo učenja.

Multiboard Light Series Gen 5 ističe se upotrebom Androida 13, 8 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu, osiguravajući neometano obavljanje više zadataka i visoke performanse. Ekran ima 450 niti svjetline za oštre slike, a ugrađeni subwoofer od 16 W poboljšava zvuk, stvarajući impresivno okruženje za prezentacije, lekcije ili sastanke.

Istražite Multiboard Light Series Gen 5 ili nas kontaktirajte za cijene i dostupnost.