Cijeli niz Logitech periferije će biti na raspolaganju partnerima ASBIS-a u Bosni i Hercegovini

ASBIS preuzeo distribuciju Logitech proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine

 

Logitech proizvodi dostupni na lageru

Asortiman pogledajte klikom na B2B

ASBIS je počeo distribuciju Logitech proizvoda, širom Bosne i Hercegovine, kao ekskluzivni distributer koji partnerima može ponuditi širok asortiman Logitech proizvoda zajedno sa kvalitetnom poslovnom saradnjom, što je i do sada bio slučaj sa postojećim portfolijem ASBIS-a.

 

Zvanično preuzimanje ekskluzivne distribucije Logitech-a objavljenja je  01.04.2015. godine, uz dostupan asortiman na lageru u Bosni i Hercegovini.

 

Logitech je lider na globalnom tržištu periferija. Kompanija je osnovana 1981. godine, prvi proizvodi su bili miševi. Logitech ima vodstvo u inovacijama danas, te obuhvata široku paletu osobnih periferija (i bežičnim i mrežnim kablom), s posebnim naglaskom na proizvode za PC navigaciju, igre, internet komunikacije, digitalne muzike i kontrolu kućne zabave. Njegove linije proizvoda uključuju miševe, mikrofone, zvučnike, slušalice, igra kontroleri i web kamere.


O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sjedištem na Cipru, je specijalizirana u distribuciji informacija i komunikacija proizvoda i rješenja globalnih dobavljača, uključujući  Apple, Seagate, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo Technology. Kompanija ima svoje poslovnice širom regije EMEA, više od 1.400 zaposlenih i 32.000 aktivnih klijenata u više od 75 zemalja širom svijeta, a njezin prihod dosegnuo 1,55 milijarde dolara u 2014. Za više informacija, posjetite web-stranicu kompanije na www.asbis.com.

  O Logitech-u  

Logitech je svjetski lider u proizvodima koji povezuju ljude s digitalnim iskustvima. Logitechov kombinirani hardver i softver omogućuju ili unapređuju digitalnie navigacije, muziku i video zabavu, gaming, socijalno umrežavanje, audio i video komunikaciju preko Interneta, video sigurnost i kućnu zabavu. Osnovan 1981. godine, Logitech International je švicarska kompanija, nalazi se na popisu kao šesta kompanija na švicarskom Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (Logi).