StorageCraft - Backup i Disaster Recovery!

Pridružite se revoluciji u upravljanju podacima

ASBIS proširuje svoj asortiman sa svobuhvatnim i najpouzdanijim Backup i Disaster Recovery rješenjem StorageCraft. Sve u jednom – Disaster Recovery za fizička/virtualna, Windows/Linux okruženja on/off premise i u Cloud.

 

Kad se spomene "disaster recovery", većina misli na backup. Baš kao što je disaster recovery samo dio Business Continuity-a, backup je samo dio kompletnog disaster recovery-a. Čak možete imati disaster recovery bez backup-a, jer disaster recovery pruža puno više od samog backup-a.

Backup je najčešće samo lokalna kopija čiji povrat može biti veoma spor, što dovodi do velikih zastoja u radu, koji često koštaju više i od samog disaster recovery rješenja. Možete imati kopiju Vaših podataka, ali rijetko postoji jasan put za povratak istih. Sa StorageCraft-ovim rješenjem dobijate mogućnost oporavka bilo kojeg dijela Vaših podataka, uz uvjerenje da posjedujete pravo rješenje čime ste osigurali da Vas ništa ne zaustavlja u svakodnevnom radu.

Pravi Business Continuity kreće od brzog, pouzdanog i sveobuhvatnog Backup-a i Disaster Recovery-a. Već više od jedne decenije StorageCraft konstantno donosi najpouzdaniji, sveobuhvatan backup, disaster recovery, sistemsku migraciju i rješenje za zaštitu podataka trenutno dostupno na tržištu!

• Pouzdan i brz
• Veoma fleksibilan
• Jednostavna implementacija
• Udaljeni nadzor
• Replikacija (on-site i off-site)
• Testno okruženje
• Vrhunska tehnologija
• VirtualBoot
• HeadStart Restore
• Hardware Independent Restore

StorageCraft® ShadowProtect® SPX omogućava brz i pouzdan backup, oporavak i migraciju Vaših virtualnih i fizičkih Windows i Linux sistema putem samo jednog rješenja za sve platforme.

StorageCraft® File Backup and Recovery with Backup Analyzer inteligentno identifikuje, štiti i čuva bitne podatke na laptopima i udaljenim računarima na kojima se ne pravi redovni backup na korporativne servere.

StorageCraft® ShadowProtect® IT Edition omogućava neograničen disaster recovery, zaštitu podataka i migraciju sistema za svaki Windows sistem u Vašem IT okruženju bez instalacije bilo kakvog softvera.

StorageCraft® Granular Recovery for Exchange omogućava jednostavnu pretragu i oporavak Microsoft Exchange Server email-ova, mailbox-a i stavki iz mailbox-a.

StorageCraft® ShadowControl® omogućava nadzor i upravljanje SPX, ShadowProtect i ImageManager-om, lokalno ili sa udaljene lokacije, sve to putem jedinstvene, web-bazirane management konzole.

StorageCraft® ImageManager™ omogućava potpunu kontrolu nad Vašim backup-ima — onsite, offsite i u cloudu time što Vam pomaže pri organizovanju i upravljanju StorageCraft ShadowProtect SPX i ShadowProtect backup image fajlovima.

StorageCraft® Cloud Services nudi upravljanje podacima i sistemima u cloud-u u bilo koje vrijeme i sa bilo koje lokacije sa opcijama za trenutno virtualizovanje, failover i mrežnu podršku u slučaju katastrofe.

StorageCraft® Cloud Backup pruža ključne backup i recovery servise organizacijama koje koriste najveće SaaS aplikacije: Office 365, Google Apps, Salesforce i Box.

Za Vas smo omogućili najfleksibilnije modele licenciranja. Izaberite između mjesečne pretplate (MSP), godišnje pretplate ili trajnog licenciranja.

Za više informacija kontaktirajte StorageCraft predstavnika:
Sead Omerhodžić
Tel: +387 33 770 223
E-mail: sead.omerhodzic@asbis.ba