CloudFest 2018  je premijerno globalni domaćin i cloud festival koji se održava u Rust-u u  Njemačkoj.

ASBIS sa zadovoljstvom najavljuje sudjelovanje na godišnjici CloudFest 2018 koja će biti održana u Rust-u u Njemačkoj od 10. do 16. marta

Šta je CloudFest?

CloudFest 2018 je uzbudljiv event za cloud i stručnjake koji mogu  očekivati da će čuti uvjerljive govornike, mogućnost prisustvovanja dobrim sesijama kao i iimati mogućnost iskusiti mnoge, jake,  after party koji se održavaju tokom festivala.  

Kako nas pronaći na CloudFest-u?

Mi mislimo da je veoma važno ići zajedno, razmjenjivati informacije o poslu, tehnologiji, te pronaći mogućnosti za saradnju i pomoći jedni drugima da ostvarimo uspjeh. 

Pronađite nas na štandu #R21! Možete nam također nagovijestiti datum i vrijeme koje će Vam odgovarati za sastanak,  broj članova koji će prisustvovati iz vaše kompanije i pošaljite na vad@asbis.com

 

Kako doći do CloudFest-a?

Kao naš cijenjeni parter, želimo da imate pristup raznovrsnim stručnjacima u industriji,  kako biste mogli saznati nešto o najnovijim tehnologijama i poslovnim mogućnostima. CloudFest je festival koji traje sedam dana i koji sadrži prezentacije za cloud  i internet lidere koji nude nadahnjujuće prezentacije zajedno sa legendarnim stranama umrežavanja.

Sa našim besplatnim ulaznicama, nema razloga da propustite CloudFest 2018 – najveći cloud i internetski festival na svijetu!

Besplatne ulaznice uključuju:

• Pristup najnovijim tehnologijama Cloud.FAIR izložbe

• Ulaz u sve keynote i prezentacije

• Ugostitevljstvo svih  sedam dana, uključujući ručak i pauze za kafu

• Prisustvovanje na vrhunskim događajima za umrežavanje


Registrujte se sada kako bi ste dobili besplatne ulaznice zaCloudFest 2018!

Vidimo se na CloudFest 2018! ASBIS štand  #21