ASBIS je upravo postao oficijelni distributer AccelStor rješenja za pohranu na sljedećim tržištima: Rusije

ASBIS objavio početak distribucije AccelStorea i njihovih All-Flash Storage rješenja za pohranu podataka

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), osnovan 1990, ekspert u Value-Add distribuciji (VAD) IT proizvoda i rješenja na tržištu EMEA regije, dodao je u svoj portfelj distribucija AccelStor NeoSapphire All-Flash Arrays sistem s jedinstvenom tehnologijom pohrane, za sve zemlje u kojima posluje. U svim zemljama gdje posluje, ASBIS pruža podršku partnerima putem kvalificiranih VAD timovima zaposlenika i specijalista, te svim sistem integratorima, korporativnim VAR-ovima te ISP-ovima optimalna rješenja za sve vrste korisničkih potreba.

AccelStor Vice President, David Kao, izjavio je: “Zahtijevi koji se javljaju u digitalnoj eri znače da poduzetnici moraju prioritizirat brzinu i efikasnost kao dio strategije rasta temeljeno na novim IT uslugama. AccelStor cilja da osigura inovativna rješenja namijenjene kompanijama i poduzetnicima. Uz veliku podršku i iskustvo ASBIS-a, zajedno možemo ponuditi za budućnost spremna IT rješenja koja će se uspješno nositi s stalnim rastom zahtjeva korisnika kao i voditi naprijed buduća poslovanja velikih kompanija u centralnoj i Istočnoj Europi, Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi."

AccelStor i ASBIS fokusirat će se na podatkovne centre i cloud infrastrukturu za segmente poput telekomunikacijske i državne infrastrukture. Digitalna transformacija je odvažan potez prema visokim performansama računalnih aplikacija i značajan korak prema elastičnom poslovnom modelu bilo koje organizacije te će se značajno poboljšati korisničko iskustvo i ponuditi širok spektar različitih usluga. ASBIS ima veliko iskustvo u u ponudi enterprise-level IT rješenja te će rješenja AccelStor’s NeoSapphire all-flash Arrays bit izvrstan dodatak s obzirom da su rješenja dizajnirana za jednostavnost rukovanja intenzvnim aplikacijama, te različitim potrebama za pohranu podataka koje se javljaju u tim segmentima.

“Zadovoljni smo što krećemo sa saradnjom sakompanijom AccelStor, koja će zasigurno donjeti obostranu korist”, izjavio je Yuri Ulasovich, COO ASBIS Enterprises PLC. “ AccelStor All-Flash rješenja pohrane proširuju ASBIS-ov portfolio i osigurava dalji razvoj Value Added Distribucije uz mogućnost boljeg pozicioniranja i ponude prema našim partnerima. NeoSapphire All-Flash Arrays koristi istinski softverski pristup putem dizajna "all-flash arrays" polja pohrane koja osigurava cjenovno efikasnu all-flash pohranu uz izvrsne performanse za bilo koji scenarij korištenja. Smatramo da će AccelStor osigurat izvrsno rješenje za virtualizaciju, visoko-performansne računalne operacije, enterprise cloud sisteme, podatkovne centre i druga ključna vertikalna tržišta.”

O ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sjedištem na Cipru, posjeduje vlastite urede u 24 zemlje, te je specijaliziran u VAD distribuciji ICT proizvoda i rješenja od vodećih svjetskih proizvođača poput Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD i ostalih. Kompanija posjeduje podružnice u cijeloje EMEA regiji, više od 1.300 zaposlenika te više od 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja u svijetu.

Za više informacija posjetite www.asbis.com.     

O AccelStor

AccelStor je kompanija koja ubrzava pradigmu promijene s pohrane na klasične tvrde diskove na all-flash sistem pohrane. AccelStorov NeoSapphire all-flash Arrays, uz FlexiRemap® softversku tehnologiju, donosi vosoko održiv IOPS za poslovno kritične aplikacije. Uz protočnu kontrolu pohrane, multi-protokolarnu podršku, jednostavan pristup i izmjenjivim SSD diskovima, NeoSapphire serija obećava rješenje problema s performansama kod I/O- intenzivnih apliakcija poput virtualizacije, visoko performasnog računanja, baze podataka te procesiranja sadržaja.

Za više informacija posjetite AccelStor i NeoSapphire, molimo posjetite www.accelstor.com.