Predstavljamo serije Satellite Pro

TOSHIBA laptopi se vraćaju na BH tržište

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, Satellite Pro A50 ima pravu kombinaciju procesora, diskova i rezolucija ekrana za poboljšanu produktivnost. Toshiba Easyguard je ugrađen u Satellite Pro A50, što znači da je testiran na pad i prolijevanje kako bi pomogao u zaštiti vaših podataka. Laptop je takođe siguran: slot za Kensington bravu obezbeđuje bezbjednost samog uređaja, dok TPM šifruje vaše podatke.

Izrađen na bazi 30 godina iskustva u proizvodnji vrhunskih laptopa, Toshiba Tecra A50 je vaš savršeni saradnik u poslovanju. Tecra A50 je dizajniran za dugotrajnu raznovrsnost, a istovremeno ostaje profesionalan sa suptilnim izgledom i prepoznatljivim dizajnom. Savršena ravnoteža između estetske privlačnosti, izdržljivosti eksterijera i unutrašnjih performansi.

Najnoviji model Toshibinog nagrađivanog portfolija tankih i lakih laptopa, Portégé X30 kombinuje moderan dizajn sa najsavremenijim tehnologijama za stvaranje kompromisnog ultramobilnog računarskog rješenja sa upravljivošću, bezbjednošću i mogućnostima povezivanja. Ovaj ultra tanki laptop (15,9 mm) težine od samo 1,05 kg, pruža moderan stil, brzinu, dugotrajnost baterije i izdržljivost kako bi mobilni korisnici napravili savršen prvi dojam.

 

 

Za dodatna pitanja o Toshiba laptopima, kontaktirajte nas: prodaja@asbis.ba