ABBYY FineReader nudi fleksibilne licenceprilagođene različitm potreba privatnih kompanija

Naručite odmah ABBYY FineReader 15 za Windows!

ABBYY FineReader je svestrani PDF alat koji omogućava učinkovito upravljanje dokumentima u digitalnom okruženju. Uz ABBY OCR tehnologiju koja se temelji na AI procesu digitalizacije, uređivanje, zaštita i distribucija dokumenata znatno su olakšani.

FineReader PDF smanjuje uska grla koja su posljedica nepristupačnih dokumenata i informacija, koje se ne mogu pretraživati ​​putem interneta, procesa koji podrazumijevaju kombinaciju korištenja dokumenata u papirnoj formi i digitalnih dokumenata, kao i zadataka koji zahtijevaju upotrebu nekoliko softverskih aplikacija. To omogućava zaposlenicima da se usredotoče na njihova područja stručnosti, a ne na administrativne zadatke.

S poboljšanim uređivanjem PDF datoteka, harmonično integriranom OCR tehnologijom umjetne inteligencije i potpuno novim funkcijama usporedbe dokumenata, novi ABBYY FineReader 15 nudi cjelovito rješenje za vaše svakodnevne aktivnosti: digitalizacija podataka, uređivanje, zaštita, dijeljenje i zajednički rad na svim vrstama dokumenata iz modernog radnog okruženja.

Ključne značajke
ABBYY FineReader PDF nudi potpuni skup alata za pojednostavljenje iskustva rada s dokumentima u različitim formatima – digitalnim ili papirnim.

Uređivanje, zaštita i zajednički rad na PDF na dokumentima
PDF datoteke pretvara u datoteke koje se na jednostavan način mogu uređivati, uz korištenje alata za dodavanje komentara ili markiranje, a sve za učinkovitu zaštitu dokumenta šifriranjem. Uz FineReader 15 jednostavno editujte bilo koje vrste PDF dokumenta – prepišite čitave odlomke, uredite podatke u ćelijama tablice, promijenite format teksta i preuredite elemente na stranici.

Kreiranje i konvertovanje PDF dokumenata
Novi FineReader 15 inteligentno otkrivava kvalitete teksta za digitalno kreiranee PDF datoteke te omogućuje preciznije rezultate prilikom pretvaranja datoteka u formate koji se mogu uređivati.

Skenirajte papirnate dokumente s OCR-om
Pripremite sve svoje ispisane dokumente za digitalizaciju – za pohranu, pretraživanje i uređivanje. FineReader 15 nudi poboljšano automatsko označavanje pisanih dokumenata za stvaranje PDF dokumenta, poboljšana je detekcija zaglavlja i podnožja stranica OCR tehnologijom koja se temelji na umjetnoj inteligenciji i povećana je tačnost za japanske, korejske i kineske znakove.

Usporedite dokumente u različitim formatima
FineReader 15 identificira razlike između dvije verzije dokumenta u različitim formatima, uključujući skeniranje. (Samo za korporativno izdanje).

Automatizirajte rutinu skeniranja
Automatski skenira više dokumenata koristeći nadzirane mape i unaprijed definirane konfiguracije. (Samo za korporativno izdanje).

Jednostavno radite s univerzalnim PDF alatom
Izvršite uobičajene, svakodnevne aktivnosti vezane uz dokumente s jednom aplikacijom.

Za dodatne infomacije i narudžbe, kontaktirajte nas: prodaja@asbis.ba