Izgradite mrežnu snažniju nego ikad prije

Predstavljamo Ubiquiti UniFi

UniFi® Enterprise System nudi idealnu kombinaciju performansi, pouzdanosti i skalabilnosti uz odličan omjer kvalitete i cijene. Intuitivni software za upravljanje, koji posjeduje user-friendly korisničko sučelje obogaćeno grafikama, u paketu je sa UniFi hardware-om bez dodatnih troškova – bez naknada za licenciranje ili troškova podrške.

 

Visoke performanse, skalabilan Wi-Fi 

UniFi Access Point omogućava pokrivenost wireless mrežom, u zatvorenom ili otvorenom prostoru, klijentima koji zahtijevaju nisku latenciju i velike performanse u High Density okruženju.

 

Unificirani routing i sigurnost 



UniFi Security Gateway proširuje UniFi Enterprise System kako bi omogućio isplativ i pouzdan routing i naprednu sigurnost vaših mreža.

 

Bežični internet za javne površine i prostore 

UniFi AC Mesh Access Points posjeduju UniFi Mesh tehnologiju za pojednostavljenje Wi-Fi infrastrukture u gradovima, na stadionima, u koncertnim dvoranama i ostalim vanjskim prostorima.

 

Napredni mrežni switching


UniFi Switch nudi snažne performanse, inteligentan switching, prikladnu PoE + podršku i različite opcije povezivanja prikladne za vaše poslovne mreže.

 

IP video nadzor 

UniFi Video omogućava vam jednostavno postavljanje IP nadzornih kamera na više lokacija za dnevni ili noćni nadzor, u zatvorenom ili u otvorenom prostoru.

 

UniFi Controller

UniFi Enterprise System jednostavan je za upotrebu, a istovremeno bogat visoko kvalitetnim opcijama za kreiranje idealnog mrežnog rješenja. Upotrebom jedinstvenog, intuitivnog sučelja, software UniFi Controller omogućava praćenje i upravljanje UniFi uređajima koji se mogu nalaziti na više različitih lokacija. 

 

Single-Site UniFi System Deployment 

 

Za više informacija o Ubiquiti UniFi ponudi kontaktirajte nas:

Ajdin ZILIĆ
Product Line Sales Manager  
Tel: +387 33 770 208
Mob:+387 62 991 957
E-mail: ajdin.zilic@asbis.ba